ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 ارديبهشت 1403
شنبه 29 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 شهريور 1389     |     کد : 9090

پسته قند خون را كاهش مي‌دهد

وزارت بهداشت اعلام كرد: پسته با كند كردن عمل جذب كربوهيدرات ‌ها در بدن ، موجب كاهش قند خون مي‌شود...

 وزارت بهداشت اعلام كرد: پسته با كند كردن عمل جذب كربوهيدرات ‌ها در بدن ، موجب كاهش قند خون مي‌شود.
به گزارش ايرنا ، درمان و آموزش پزشكي ، طبق گفته محققان علم تغذيه خوردن يك مشت مغز پسته در روز نه تنها يك ميان وعده سالم و مغذي است بلكه با كاهش روند جذب كربوهيدرات ‌ها در بدن باعث كاهش قندخون نيز خواهد شد.
بنا بر اين گزارش ، مصرف پسته با مواد غذايي داراي كربوهيدرات بالا مثل نان سفيد، روند جذب كربوهيدرات را كاهش داده و مي‌تواند در كنترل ديابت مؤثر باشد.
اين گزارش حاكيست ؛ پسته داراي مقادير زيادي پروتئين گياهي ، مواد نشاسته‌اي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيوم است كه وجود آنها در بدن ضروري است.
پسته همچنين براي تسكين اعصاب مفيد بوده و وجود چربي اشباع نشده در آن باعث پايين آمدن سطح كلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (HDL)‌ مي‌شود ، كه اين عمل براي سلامت قلب مفيد است.


نوشته شده در   سه شنبه 9 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode