ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 ارديبهشت 1403
شنبه 29 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 2 شهريور 1389     |     کد : 8988

پيشگيري از سرطان با مصرف ميوه‌هاي قرمز

مطالعات جديد نشان مي‌دهد آب انار مي‌تواند يك درمان مناسب براي سرطان سينه باشد...

به گزارش ايسنا، در اين مطالعه زماني كه مصرف آب انار را ارزيابي كردند، مشخص شد اين ماده به دليل وجود آنتي‌اكسيدان به مقدار زياد مي‌تواند به عنوان راهي براي مبارزه و جلوگيري از سرطان سينه باشد.
بيش از 75 درصد از همه موارد سرطان سينه با استروژن تغذيه مي‌شوند و سالانه حدود 400 هزار زن در سراسر جهان جان خود را بدين طريق از دست مي‌دهند. بر اين اساس محققان دانشگاه اوهايو روي مزاياي انار در مبارزه با سرطان سينه متمركز شدند. اين گروه دريافتند ميوه‌هاي قرمز داراي آب و دانه به طور طبيعي يك نوع ماده شيميايي به نام «اسيد الاجيك» توليد مي‌كنند كه به نظر مي‌رسد براي جلوگيري از رشد سلول‌هاي سرطان در بافت‌هاي سينه مفيد باشد.
طبق اين گزارش، محققان مدتي است در خصوص آنتي اكسيدان‌هاي موجود در انار و قدرت آن براي مبارزه با سرطان سينه همانند مزاياي سلامتي اين ميوه براي قلب مطالبي ارائه كرده‌اند.
در آزمايشگاه محققان روي آنزيم روماتاس كه نقش كليدي در توليد استروژن و توسعه رشد سرطان سينه و اثرات ده‌ها تركيب موجود در انار كه با مبارزه با سرطان سينه مرتبطند، مطالعه كردند.
به طور كلي محققان اظهار داشتند‌ با استفاده از آب ميوه‌هاي قرمز دانه‌دار به خصوص انار مي‌توان به مبارزه با رشد سرطان سينه پرداخت.


نوشته شده در   سه شنبه 2 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode