ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 20 تير 1389     |     کد : 8374

جوانه گندم فشارخون را كاهش مي‌دهد

مرتضي صفوي ، متخصص تغذيه گفت: جوانه گندم به دليل داشتن پتاسيم و منيزيم بالا باعث كاهش فشارخون بالا مي‌شود...

مرتضي صفوي ، متخصص تغذيه گفت: جوانه گندم به دليل داشتن پتاسيم و منيزيم بالا باعث كاهش فشارخون بالا مي‌شود.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس ، افزود: جوانه گندم حاوي ويتامين‌هاي ب 6 ،A ، ب 12، اسيد فوليك و املاح كلسيم ، فسفر ، روي ، منيزيم و سلنيوم است.
وي گفت: مصرف جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع شوره سر، رفع انواع جوش صورت و ناراحتي پوستي مؤثر است. همچنين كساني كه از يبوست ، خستگي و بي‌حالي رنج مي‌برند، از جوانه گندم استفاده كنند.
اين متخصص تغذيه افزود: جوانه گندم به دليل داشتن پتاسيم و منيزيم بالا باعث كاهش فشارخون مي‌شود و با مصرف جوانه گندم ويتامين B‌ بدن تأمين مي‌شود.
صفوي گفت: جوانه گندم حاوي «روي» زياد است كه در بزرگسالان سبب ترميم زخم‌ها مي‌شود و براي كساني كه بيماري‌هاي عفوني دارد، مفيد است و سبب بهبود زخم‌ها، درمان و جلوگيري از آكنه مي‌شود و همچنين سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند.
وي اضافه كرد: «روي» در درمان بي‌اشتهايي عصبي و رماتيسم‌هاي مفصلي مفيد است. اين ماده از طريق غذا 20 تا 40درصد جذب مي‌شود و سبزي‌ها مي‌توانند به دليل فيبري كه دارند در جذب «روي» مشكل‌ساز شوند.


نوشته شده در   يکشنبه 20 تير 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode