ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 13 تير 1389     |     کد : 8289

مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند

مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند و معده ‌و روده را تقويت مي‌كند...

 مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند و معده ‌و روده را تقويت مي‌كند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم مي‌رويد. دانه‌هاي هل بويي قوي و طعمي مطبوع دارد از مغز و پوستش براي درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شيريني استفاده مي‌شود.
وي گفت: هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است. جويدن دانه‌هاي هل پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا كمك مي‌كند و مي‌تواند بوي نامطبوع دهان را از بين ببرد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف هل تب را پايين مي‌آورد ، براي تسكين درد رماتيسم مفيد است و ترشي معده را برطرف مي‌كند.
صفوي گفت: هل خواص گرمابخشي دارد و معده و روده‌ها را تقويت مي‌كنند. همچنين عمل هضم غذا را بهبود مي‌بخشد و تقويت كننده قلب است.هل بادشكن است و گاز معده و روده را از بدن خارج مي‌كند و تقويت كننده بدن است.


نوشته شده در   يکشنبه 13 تير 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode