ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 15 ارديبهشت 1403
شنبه 15 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 26 خرداد 1389     |     کد : 8025

مصرف انبه دهان را خوشبو مي‌كند

مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: ميوه انبه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز مي‌كند، همچنين تقويت كننده دستگاه گوارش است...

 مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: ميوه انبه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز مي‌كند، همچنين تقويت كننده دستگاه گوارش است.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس‌‌ افزود: ميوه انبه داراي اسيدسيتريك و تانن است. هسته آن بسيار چرب و حاوي نشاسته بالايي است كه دهان را خوشبو و رنگ چهره را باز مي‌كند.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف انبه تقويت كننده جسم‌، روح و دستگاه گوارش است‌ و همچنين عطش را رفع مي‌كند، ادرار‌آور، ملين و براي تقويت معده مفيد است.
صفوي گفت: انبه يكي از منابع غني ويتامين A است. همچنين داراي مقادير كافي ويتامين C ، ويتامين B، پتاسيم، كلسيم و آهن است. ويتامين A در تقويت بينايي چشم و حفظ سلامتي دندان‌ها، پوست، استخوان، غشاهاي مخاطي و بافت‌هاي نرم بدن نقش مهمي دارد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: نصف ميوه انبه متوسط معادل يك واحد ميوه است و 70 كالري انرژي دارد. طعم انبه رسيده و تازه شبيه مخلوطي از طعم هلو و آناناس است و بسيار آبدار و خوشمزه است.
صفوي گفت: مصرف انبه براي چاق شدن افراد لاغر مفيد است. مربا و ترشي انبه نيز براي تقويت معده مفيد است.


نوشته شده در   چهارشنبه 26 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode