ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1389     |     کد : 7496

براي جلوگيري از پوكي استخوان باقلا بخوريد

برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن كلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند...

 برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن كلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: باقلا حاوي ويتامين‌هاي A،B وC و املاح معدني مانند فسفر و آهن است. همچنين باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه مي‌تواند از يبوست پبشگيري كرده و براي سلامت پوست مفيد باشد.
وي گفت: باقلا يكي از منابع پروتئين و انرژي محسوب مي‌شود، اما افراد مبتلا به فاويسم از مصرف اين ماده غذايي و حتي بوييدن آن بايد خودداري كنند، زيرا بيماري آنها تشديد مي‌شود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: پروتئين، كلسيم و پتاسيم باقلا بسيار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند. همچنين مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنين پتاسيم موجود در آن براي سلامت قلب‌ و ‌عروق مفيد است. 


نوشته شده در   شنبه 18 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode