ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 ارديبهشت 1389     |     کد : 7457

امگا 3 ؛ كاهش‌دهنده التهاب

محققان دانشكده پزشكي دانشگاه پترزبورگ در يك تحقيق، ميانجي‌هاي جديدي را شناسايي كرده‌اند ...

 محققان دانشكده پزشكي دانشگاه پترزبورگ در يك تحقيق، ميانجي‌هاي جديدي را شناسايي كرده‌اند كه مي‌توانند توجيه كنند چطور اسيدهاي چرب امگا 3 التهاب را كاهش مي‌دهند.اين ميانجي‌ها همچنين به كشف روش‌هاي نويني براي بهبود بسياري از بيماري‌هاي مرتبط با فرآيندهاي التهابي منتهي مي‌شود.
به گزارش ايسنا، دكتر بروس فريمن در اين باره گفت: شواهد علمي قوي نشان مي‌دهد خوردن غذاهاي غني از اسيدهاي چرب امگا 3 شامل ماهي و روغن‌هاي گياهي يا دانه‌هاي روغني و همچنين مصرف مكمل‌هاي حاوي اسيدهاي چرب امگا 3، خطر بروز التهابات ،بيماري‌ها و مرگ و ميرهاي ناشي از امراض قلبي و عروقي را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.
امگا 3 نوعي اسيد چرب اشباع نشده است كه در زنجيره اتصالي كربن آن يك گروه كربوكسيل و چندين پيوند دوگانه وجود دارد. بر اساس اين گزارش، كمبود امگا 3 با كم شدن حافظه و توانايي‌هاي ذهني، خواب رفتن دست و پا‌ها، ضعف بينايي، گرفتگي عروق، ضعف سيستم ايمني، بالا رفتن سطح تري‌گليسيريد و كلسترول بد خون، ايجاد اختلال در فعل و انفعالات غشاي سلولي، فشار خون، ضربان نامنظم قلب، اختلالات در يادگيري، ناراحتي‌هاي دوران يائسگي، خارش ساق پا‌ها و كاهش روند رشد در نوزادان، كودكان و زنان باردار رابطه مستقيم دارد.
مهم‌ترين منابع غني از اين چربي عبارت از روغن بزرك، تخم‌كتان، تخم‌كتان آسياب‌شده، روغن شاه‌دانه، شاه‌دانه، گردو، تخم‌كدو، دانه كنجد، اووكادو، برخي از برگ‌هاي سبز (كلم پيچ، اسفناج، خرفه، گياه خردل و برخي گياهان ديگر)، روغن سويا، روغن سبوس گندم، ماهي سالمون، ماهي ماكرو، ساردين، ماهي كولي و ماهي تن هستند.


نوشته شده در   چهارشنبه 15 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode