ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 فروردين 1389     |     کد : 7104

پوست پسته خاصيت ضد ميکروبي دارد

پژوهشگر دانشگاه تربيت مدرس ، با بررسي و تحقيق برروي ترکيبات فنوليک پوست سبز پسته به اين نتيجه رسيد که پوست پسته خاصيت آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي دارد


پژوهشگر دانشگاه تربيت مدرس ، با بررسي و تحقيق برروي ترکيبات فنوليک پوست سبز پسته به اين نتيجه رسيد که پوست پسته خاصيت آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي دارد.
به گزارش ايرنا ، احمد رجايي پژوهشگر گروه تکنولوژي مواد غذايي دانشگاه تربيت مدرس، طي تحقيقي شرايط استخراج و خالص سازي ترکيبات فنوليک پوست سبز پسته را بهينه سازي و خواص بيولوژيک و کاربردهاي آن را بررسي کرد.ترکيبات فنوليک ، متابوليت هاي ثانويه اي در گياه است که اثرات سلامت بخش دارد.
وي که اين طرح تحقيقاتي را در قالب رساله دکتراي تخصصي خود انجام و ارائه داده، در تشريح مراحل پروژه خود به روش هاي استخراج اشاره کرد روش هاي استخراج به کمک امواج فرا صوتي ، مايکروويو و روش غرقابي به منظور استخراج ترکيبات فنوليک از پوست سبز پسته استفاده شد.
به گفته اين پژوهشگر ، نتايج نشان داد که روش استخراج به کمک امواج فراصوتي بهتر از دو روش ديگر است.
رجايي در ادامه به توضيح خواص بيولوژي عصاره ها در پوست پسته پرداخت و اظهار داشت: عصاره آبي خام و خالص شده پوست سبز پسته داراي فعاليت آنتي اکسيداني قوي است که حتي در برخي آزمايش ها اين مقدار از ترکيبات استاندارد (BHT) نيز بيشتر نشان داده است.
همچنين اين عصاره داراي فعاليت ضد ميکروبي روي باکتري هاي گرم مثبت باسيلوس سرئوس و استافيلوکوکوس اورئوس بود که اين عصاره خالص شده در پوست سبز پسته رقم احمد آقايي از خود خاصيت ضد جهش زايي در مقابل ترکيب نيتروفلورن نشان داد. 


نوشته شده در   پنجشنبه 19 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode