ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 11 فروردين 1389     |     کد : 6997

برای كاهش كلسترول و قند خون لوبیای قرمز مصرف کنید

يك متخصص تغذيه گفت: لوبيا قرمز حاوي مقدار زيادي فيبر قابل حل است و مصرف لوبيا قرمز از ابتلا به ديابت، سرطان روده جلوگيري مي كند...


يك متخصص تغذيه گفت: لوبيا قرمز حاوي مقدار زيادي فيبر قابل حل است و مصرف لوبيا قرمز از ابتلا به ديابت، سرطان روده جلوگيري مي كند.
مريم مراداف افزود: لوبيا قرمز داراي ويتامين B5، B3، آهن و اسيد فوليك است كه اسيدفوليك براي زنان باردار و افراد كم‌خون مؤثر است.
وي گفت: لوبيا قرمز حاوي سديم پائين و پتاسيم بالا است كه مي‌تواند، براي افراد فشارخوني مفيد باشد و هر 100 گرم لوبيا پخته 100 ميلي‌گرم كلسيم دارد كه براي استحكام دندان‌ها و استخوان‌ها مفيد است.
اين متخصص تغذيه افزود: آنتي‌اكسيداني به نام سلنيوم در لوبيا وجود دارد كه ضد راديكال‌هاي مضر در بدن است و كمبود آن در بدن موجب ضعف ايمني مي‌شود.
مراداف اضافه كرد: لوبيا قرمز حاوي مقدار زيادي فيبر قابل حل است كه فيبر به حفظ سلامتي سيستم گوارشي كمك بسياري مي‌كند و يك سيستم گوارشي سالم نيز از ابتلا به ديابت و سرطان روده جلوگيري مي‌كند و فيبر قابل حل كلسترول و قند خون را پايين مي‌آورد.


نوشته شده در   چهارشنبه 11 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode