ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1388     |     کد : 6845

سير،عوامل بسترساز سرطان را کاهش مي‌دهد

مصرف سير منجر به کاهش يا از بين رفتن روندي مي‌شود که طي آن عوامل بسترساز سرطان در بدن شکل مي‌گيرند...

مصرف سير منجر به کاهش يا از بين رفتن روندي مي‌شود که طي آن عوامل بسترساز سرطان در بدن شکل مي‌گيرند.
طي اين روند که به «نيتروزاسيون» موسوم است، برخي مواد موجود در غذا و يا آبهاي آلوده به ترکيبات سرطان زا تبديل مي‌شوند، اما مصرف سير چنين روندي را مختل کرده و مانع از شکل‌گيري ترکيبات سرطاني مي‌شود.
عامل اصلي شکل‌گيري روند موسوم به نيتروزاسيون ناشي از نيتراتهاي موجود در برخي از انواع گوشتهاي فرآورده و يا غذاهاي تهيه شده در درجه حرارت بالا و يا آبهاي آلوده شده توسط پسابهاي کارخانجات و فعاليتهاي کشاورزي است که به بدن انسان وارد مي‌شوند.
پژوهشگران دانشگاه اوهايو عقيده دارند که مصرف سير و شکل‌گيري روند ياد شده که در نهايت به شکل‌گيري سرطان منتهي مي‌شود، رابطه‌اي معکوس با يکديگر دارند. به اين معنا که هر چقدر نشانه‌هاي وجود سير در خون بيشتر باشد به همان ميزان از نشانه‌هاي بروز سرطان کاسته مي‌شود.
نتيجه اين تحقق که در مجله «بيوشيمي تحليلي» به چاپ رسيد، هر چند تاييد کننده ممانعت سير از شکل‌گيري مواد سمي نيتروژني در بدن است، اما هنوز دليل قانع کننده‌اي براي اين ارتباط ارائه نداده است.


نوشته شده در   سه شنبه 25 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode