ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1388     |     کد : 6844

گوجه فرنگي جايگزيني بي‌خطر براي آسپيرين است

محققان در يك پژوهش جديد اعلام كردند: مي‌توان گوجه فرنگي را بعنوان روشي ايمن و بي‌خطر براي مقابله با بيماري‌هاي قلبي جايگزين آسپيرين كرد...


محققان در يك پژوهش جديد اعلام كردند: مي‌توان گوجه فرنگي را بعنوان روشي ايمن و بي‌خطر براي مقابله با بيماري‌هاي قلبي جايگزين آسپيرين كرد.
نتايج اين پژوهش جديد نشان داده است كه عصاره حاصل از دانه‌هاي گوجه فرنگي مي‌تواند جايگزيني بالقوه به جاي آسپيرين براي جلوگيري از بروز حملات قلبي و سكته مغزي باشد.
بر اساس اين تحقيق، عصاره گوجه فرنگي موسوم به «فروتفلو» كه از گلاتين موجود در اطراف دانه‌هاي گوجه فرنگي گرفته مي‌شود ظاهرا در كاهش خطر تشكيل لخته‌هاي خوني موثر است.
دانشمندان انستيتو روويت در آبردين در اين باره خاطرنشان كردند كه نتايج حاصل از اين آزمايشات به لحاظ آمار حائز اهميت هستند.
پرووكسيس، شركت تحقيقاتي كه فروتفلو را توليد كرده است، پس از مقايسه تاثيرات فروتفلو با آسپيرين طي يك دوره هفت ماهه روي 43 شركت كننده به اين نتايج دست يافته است.
محققان خاطرنشان كردند كه يكي از مزاياي مهم استفاده از اين عصاره به جاي آسپيرين اين است كه عاري از هرگونه عوارض جانبي است كه در صورت مصرف آسپيرين بوجود مي‌آيند. در حالي كه مصرف زياد داروي آسپيرين سبب افزايش خطر زخم و خونريزي معده مي‌شود اما فروتفلو اين عوارض جانبي را ندارد.
به گفته متخصصان؛ گوجه فرنگي خواص مفيد بسياري دارد. از جمله اين كه به دليل دارا بودن ويتامين‌هاي آ، ب، ث، كا و مواد معدني مانند کلسيم، فسفر و آهن در تأمين انرژي و تقويت بدن نقش موثري برعهده دارد.
اين صيفي يکي از مهم‌ترين منابع ويتامين آ محسوب مي‌شود و بنابراين در تقويت بينايي، تقويت و سلامت پوست و بافت‌هاي مخاطي دهان و بيني و رشد و نمو استخوان‌ها ضروري است.
گوجه ‌فرنگي همچنين يك منبع غني از ويتامين‌هاي ب 1 و ب 2 است كه از اين حيث در تسکين دردهاي عصبي، رفع بي‌اشتهايي و درمان يبوست، نقصان ترشح شير مادر و تورم‌ دهان سودمند است.
متخصصان تغذيه مي‌گويند؛ مصرف گوجه ‌فرنگي به انسان نيرو و نشاط مي‌بخشد و پوست و دانه‌هاي آن به هضم غذا کمک مي‌کند و روده‌ها را نيز پاک مي‌كند.
گوجه ‌فرنگي از بدن در برابر امراض و بيماري‌هاي عفوني حفاظت مي‌کند. گوجه ‌فرنگي هضم مواد نشاسته‌اي را آسان مي‌کند و مصرف گوجه ‌فرنگي براي اشخاصي که مبتلا به سنگ کليه و مثانه و کبد هستند، تجويز شده است.
گوجه ‌فرنگي سرشار از ويتامين ث است و مقدار زيادي فسفر، آهن و کلسيم نيز دارد.


نوشته شده در   سه شنبه 25 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode