ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 3 اسفند 1392     |     کد : 67831

پایان مرگبار طولانی‌ترین اعتصاب غذایی جهان

یک جورپا از خانواده سخت‌پوستان که بیش از پنج سال دست به اعتصاب غذایی زده بود،‌ در آکواریوم محل زندگی خود در ژاپن مرده پیدا شد.

یک جورپا از خانواده سخت‌پوستان که بیش از پنج سال دست به اعتصاب غذایی زده بود،‌ در آکواریوم محل زندگی خود در ژاپن مرده پیدا شد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محققان در یک رویداد غذایی در آکواریوم توبا در ژاپن اعلام کردند که این مردارخوار اعماق دریا که ظاهری شبیه یک خرخاکی گلوله‌ای عظیم‌الجثه دارد، پس از پنج سال مرده است.

این جورپای نر غول‌پیکر که برای تشخیص آن از میان 9 جورپای دیگر حاضر در آکواریوم ژاپن به نام «شماره 1» شناخته شده بود، از ژانویه 2009 و پس از خوردن یک ماهی برگ کامل تاکنون چیزی نخورده بود.

تاکیا موریتاکی، نگهبان شماره یک از اعتصاب غذای این موجود شگفت‌زده شده و ادعا کرده که این سخت‌پوست اعماق دریا در زمان تغذیه تنها وانمود به غذا خوردن می‌کرده و دهان و پاهایش را در اطراف غذا برای تسکین کارکنان آکواریوم تکان می‌داد، اگرچه هیچگاه چیزی را نمی‌بلعید.

به گفته موریتاکی، چندی قبل با وجود قرار دادن یک ماهی برگ برای تغذیه شش ماهه شماره 1 در مخزن نگهداری آن، این سخت‌پوست بی‌حرکت باقی ماند. محققان با بررسی‌های بیشتر دریافتند که این موجود پس از پنج سال و 43 روز اعتصاب غذا مرده است.

این طولانی‌ترین زمانی است که یک نوع حیوان تحت نظارت بدون غذا زندگی کرده است.

مرگ جورپای غول‌پیکر شماره 1 توسط آکواریوم تائید شد و علیرغم انجام کالبدشکافی، هیچ دلیل برای مرگ این موجود یافت نشد.

این موجود که با یک خرخاکی عظیم‌الجثه مقایسه شده، برای حفظ آن منجمد خواهد شد. تحقیقات بیشتر بر روی بقایای این موجود به منظور کشف دلیل خودداری آن از خوردن غذا ادامه دارد.

جورپای شماره 1 در سپتامبر 2007 با وزن یک کیلوگرم و اندازه 29 سانتیمتر از خلیج مکزیک به آکواریوم توبا منتقل شد.

یک جورپای غول‌پیکر نوعی سخت پوست مرتبط با میگوها و خرچنگها است که بنظر می‌رسد مقادیر زیادی از آنها در آبهای عمیق و سرد اقیانوسهای اطلس، آرام و هند زندگی می‌کنند.


نوشته شده در   شنبه 3 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode