ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 18 اسفند 1388     |     کد : 6764

چرا ميوه خشك شده؟

در حالي كه مي‌توان از ميوه‌هاي تازه استفاده كرد، چرا در چند سال اخير استفاده از ميوه‌هاي خشك شده در بين مردم رواج يافته يا به اصطلاح مد شده است؟...


در حالي كه مي‌توان از ميوه‌هاي تازه استفاده كرد، چرا در چند سال اخير استفاده از ميوه‌هاي خشك شده در بين مردم رواج يافته يا به اصطلاح مد شده است؟
البته از ديرباز، روش خشك كردن ميوه‌ها براي استفاده از آنها در خارج از فصلشان در بين مردم باب بوده اما متاسفانه برخي از مردم بر اين باورند كه مي‌توان ميوه خشك شده را جايگزين ميوه تازه كرد كه تصور كاملا اشتباهي است.
در واقع بخش قابل توجهي از ويتامين‌ها و املاح و مواد مغذي ميوه‌ها در فرايند خشك كردن از دست مي‌رود و آنچه باقي مي‌ماند در واقع تفاله بدون آب ميوه است كه تنها كالري زيادي داشته و ميزان قند موجود در آن بيشتر از ميوه تازه است.
براي مثال يك فنجان ميوه خشك شده حدود 175 كالري و 45 گرم شكر دارد اما همين ميزان ميوه تازه تنها 70 كالري و 15 گرم شكر دارد كه تفاوت فاحشي است.
پزشكان توصيه مي‌كنند تا جاي ممكن از ميوه تازه استفاده شود و ميوه‌هاي خشك تنها در صورت معذوريت براي مصرف ميوه تازه يا به عنوان مكمل در كنار ميوه‌هاي تازه مصرف شوند .


نوشته شده در   سه شنبه 18 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode