ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 9 اسفند 1388     |     کد : 6667

رهبر انقلاب در ديدار مسئولان وزارت خارجه، سفرا: تبلیغات و جنجال‌سازی غرب در زمینه هسته‌ای كاملاً دروغ است

رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار وزیر امور خارجه، مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از كشور، انقلاب اسلامی را پدید آورند...

 رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار وزیر امور خارجه، مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از كشور، انقلاب اسلامی را پدید آورنده یك منطق و سیاست نو در عرصه روابط بین‌المللی، با عنوان «سیاست تعاملی ضدنظام سلطه» دانستند و تأكید كردند: وظیفه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران، به‌كارگیری دیپلماسی كیفی، قوی و كارآمد برای پیشبرد «سیاست ضد نظام سلطه» است كه لازمه آن نیز ایستادگی منطقی بر اصول انقلاب و مبانی شرعی و رودربایستی نداشتن نسبت به این اصول و مبانی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، ایشان با تأكید بر اینكه اجرای عملی «سیاست ضدنظام سلطه» منحصر به جمهوری اسلامی ایران است، افزودند: در نظام سلطه دو طرف وجود دارند كه یكی سلطه‌گر و دیگری سلطه پذیر است؛ اما جمهوری اسلامی ایران از همان آغاز آشکارا اعلام كرد، سلطه‌گر نیست و سلطه هیچ كشوری را هم نمی پذیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نو بودن «سیاست ضد نظام سلطه» در جهان و استقبال دولت‌ها، شخصیت‌ها و روشنفكران از این منطق جدید در عرصه روابط بین‌المللی، خاطرنشان كردند: سیاست ضد نظام سلطه دارای عقبه و پشتوانه‌های مستحكم استراتژیكی است كه یكی از آنها پشتوانه عظیم مردمی انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأكید بر اینكه برخلاف برخی انقلاب‌ها، حركت توفنده مردم از روز اول انقلاب اسلامی تاكنون كاسته نشده است، افزودند: در كدام كشور سراغ دارید كه بعد از گذشت 31 سال، حضور مردم در مراسم سالگرد انقلاب، نه فقط كاهش نیابد، بلكه افزایش چشمگیر داشته باشد و این پشتوانه حضور مردمی، موضوع بسیار مهمی است كه مخصوص جمهوری اسلامی ایران است.
ایشان پیشرفت‌های خیره كننده علمی و فناوری دانشمندان جوان ایرانی را یكی دیگر از پشتوانه‌های راهبردی سیاست ضد نظام سلطه برشمردند و خاطرنشان كردند: یكی دیگر از این پشتوانه‌ها، حضور مردمی كم نظیر در انتخابات به عنوان مظهر عالی مردم سالاری است كه نه تنها كم نشده بلكه افزایش نیز یافته است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حجم عظیم آبادانی و كارهای عمرانی در كشور در دولت‌های گوناگون و فعالیت‌های گسترده اجتماعی را از دیگر پشتوانه‌های راهبردی سیاست ضد نظام سلطه دانستند و تأكید كردند: همه این عقبه‌های استراتژیك، روحیه بخش، و زمینه ساز اعتماد به نفس نماینده جمهوری اسلامی ایران در خارج از كشور است تا با اتكاء بر آنها سیاست جدید و نو ضد نظام سلطه را بر پایه سه اصل عزت، حكمت، و مصلحت به پیش ببرد.
ایشان استفاده از قوت دیپلماسی را برای پیشبرد این سیاست، بسیار مهم ارزیابی كردند و افزودند: قدرت و تأثیرگذاری دیپلماسی از قدرت نظامی، تبلیغاتی و پول كمتر نیست و حتی در موارد متعددی بیشتر است، بنابراین باید برای اجرای سیاست ضد نظام سلطه از دیپلماسی قوی و كارآمدی كه مبتنی بر منطق، عقل و روح اعتماد به نفس است، استفاده كرد.
رهبر انقلاب اسلامی لازمه دیپلماسی قوی و كارآمد را در درجه نخست، اعتقاد كامل به مبانی شرعی و اصول و اندیشه‌های انقلاب اسلامی دانستند و خاطرنشان كردند:در عرصه دیپلماسی باید با اعتماد به نفس ملی و بدون هیچگونه رودربایستی در پافشاری بر اصولِ انقلابی و مبانی دینی عمل كرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ، ایستادگی بر اصول انقلابی و مبانی شرعی را نقطه قوت دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی دانستند و تاكید كردند: این ایستادگی همراه با منطق، نشان دهنده استحكام است و طرف مقابل را وادار به احترام و خضوع خواهد كرد.
ایشان با اشاره به برخی تصورات نادرست در سال‌های گذشته مبنی بر لزوم استفاده از مفاهیم، روش‌ها و تشریفات مورد نظر غربی‌ها، برای همرنگ شدن و نزدیكی با آنها افزودند: این عده تصور می كردند با تكرار مفاهیم غربی‌ها و تسلیم در برابر آنها، جایگاه و منزلت ما ارتقا پیدا می كند در حالی كه سخنان و مفاهیم غربی‌ها كهنه و مربوط به دویست سال قبل است اما سخن و سیاست جمهوری اسلامی ایران، سخنی نو و تأثیرگذار است.
رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از اقدامات انجام گرفته در وزارت امور خارجه، به موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی و در مقابله با چالش‌های بین‌المللی اشاره كردند و افزودند: برای نمونه، در موضوع هسته‌ای، با وجود حجم بالای دروغ، جنجال و فشار ضد نظام اسلامی، كشورهای قدرتمند دنیا، نتوانستند به اهداف خود برسند، كه این موضوع بیانگر استحكام عظیم بنیان‌ها و بنیه قوی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأكید كردند: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا اعلام كرده است كه بدنبال دستیابی به توانایی علمی و فناوری در زمینه هسته ای به منظور بهره گیری از آن در تأمین نیازهای صلح‌آمیز از جمله انرژی است.
ایشان افزودند: تبلیغات و جنجال سازی‌های برخی كشورهای غربی از جمله آمریكا، انگلیس و همچنین صهیونیست‌ها، در این زمینه كاملاً دروغ است و خود آنها نیز می‌دانند كه دروغ م‌ گویند و این گونه مخالفت‌ها به ضرر آنها تمام خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند با وجود همه این فشارها، جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری هسته ای پیشرفت‌های زیادی داشته است و تا هر جا هم كه لازم باشد، پیشرفت خواهد كرد تا در این عرصه علمی و فناوری به خودكفایی برسد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از عملكرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزودند: برخی اقدامات و گزارش‌های آژانس، نشان دهنده عدم استقلال این سازمان بین‌المللی است.
ایشان تأكید كردند: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید تحت تأثیر امریكا و برخی كشورها باشد زیرا اینگونه اقدامات یك جانبه، اطمینان به آژانس و سازمان ملل متحد را از بین می‌برد و برای آبرو و حیثیت این مجامع بین‌المللی نیز بسیار بد است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر این كه اساس كار در وزارت امور خارجه، پیشبرد سیاست ضد نظام سلطه و تأثیرگذاری بر روابط بین‌المللی با استفاده از دیپلماسی قوی است، تأكید كردند: باید دیپلماسی كیفی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و هر دیدار و یا سخن در عرصه دیپلماسی، كاملاً سنجیده و مبتنی بر پیش بینی‌های درست باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود آشنایی با ظرایف فن پیچیده دیپلماسی و مذاكره را برای دیپلمات‌های كشور، مهم خواندند و افزودند: دیپلماسی عمومی از ابتكارات جمهوری اسلامی ایران است و باید توجه بیشتری به آن شود.
ایشان همچنین ارتباط تأثیرگذار با ایرانیان خارج از كشور را مورد تأكید قرار دادند.


نوشته شده در   يکشنبه 9 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode