ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 4 بهمن 1388     |     کد : 6330

راز سلامتي سيب كشف شد

محققان به تازگي دريافته اند كه ماده‌اي موسوم به «پكتين» در سيب، راز سلامتي اين ميوه خوش طعم است...

محققان به تازگي دريافته اند كه ماده‌اي موسوم به «پكتين» در سيب، راز سلامتي اين ميوه خوش طعم است.
شرح اين يافته كه در مجله علمي «بي ام سي ميكروبيولوژي» منتشر شد، مبين آن است كه پکتين مي تواند تعداد ميکروب‌هاي مفيد در دستگاه گوارش را افزايش دهد.
در اين تحقيق متخصصان ميکروبيولوژي دانشگاه دانمارک تاثير مصرف سيب را روي موش‌هاي آزمايشگاهي با خوراندن سيب يا آب اين ميوه به آنها مورد بررسي قرار دادند تا دريابند كه آيا مصرف اين ميوه مي تواند بر ميزان باکتري‌ها يا ميکروب‌هاي مفيد تاثيري داشته باشد.
محققان متوجه شدند که رژيم غذايي حاوي مقادير بالا از پکتين که در سيب به وفور يافت مي شود، در افزايش ميزان اين دسته از باکتري‌هاي مفيد دستگاه گوارش بسيار موثر است.
متخصصان خاطر نشان مي‌كنند كه باکتري‌هاي مفيد همچنين ماده‌اي شيميايي به نام «بوتيريت» توليد مي کنند که سوختي مهم براي سلول‌هاي ديواره روده اي مي باشند.



نوشته شده در   يکشنبه 4 بهمن 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode