ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 26 دي 1388     |     کد : 6214

کافئين موجود در قهوه التيام‌بخش زخم‌هاي کبدي

کافئين موجود در قهوه، شدت تصلب بافت‌هاي کبدي را در بيماران با نوع مزمن ويروس هپاتيت C کاهش مي دهد...


کافئين موجود در قهوه، شدت تصلب بافت‌هاي کبدي را در بيماران با نوع مزمن ويروس هپاتيت C کاهش مي دهد.
مرکز ملي سلامت آمريکا 177 بيمار 51 ساله را که روزانه کافئين در غذا و خوراکي‌هايشان مصرف مي کردند براي دو سال با هدف تعين اثر کافئين قهوه مورد بررسي قرار دادند و يافته‌ها حاکي از آن بود که افرادي که بيش از 308 ميلي گرم کافئين در قهوه هر روز مصرف مي کردند تصلب بافت‌هاي کبدي کمتري نسبت به بقيه داشتند و به ازاي هر 67 ميلي گرم افزايش در مصرف کافئين حدود نصف فنجان قهوه 14 درصد کاهش در پيشرفت تصلب بافتها در بيماران هپاتيت C ديده شد.
محققان معتقدند مصرف روزانه کافئين معادل 2،25 فنجان قهوه به طور منظم مفيد مي باشد.
گفتني است، ورم انساج ليفي مرحله دوم بيماري کبد است که در اين بيماري فعاليت کبد به علت تجمع بافت‌هاي ليفي کاهش مي يابد.
گفتني است: ديگر منابع کافئين نظير نوشيدني ها مثل چاي و قرص هاي کافئين دار اين فوايد مفيد را ندارد.


نوشته شده در   شنبه 26 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode