ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 14 دي 1388     |     کد : 6099

زردچوبه و فلفل سياه براي پيشگيري و درمان سرطان سينه موثرند

دانشمندان دريافته‌اند كه دو چاشني زردچوبه و فلفل سياه در پيشگيري از سرطان سينه موثر هستند...

دانشمندان دريافته‌اند كه دو چاشني زردچوبه و فلفل سياه در پيشگيري از سرطان سينه موثر هستند.
محققان دانشگاه ميشيگان مي‌گويند؛ افزودن زردچوبه و فلفل سياه به غذا بيشتر از مزه سازي غذايي ارزشمند است؛ چون اين چاشني‌ها حاوي تركيباتي هستند كه براي سلامتي مفيد است.
اين محققان در مركز سرطان فراگير دانشگاه ميشيگان در مطالعات اخير خود دريافته‌اند كه تركيبات كوركومين در زردچوبه و پيپرين در فلفل سياه نقش مهمي در پيشگيري و حتي درمان سرطان سينه ايفا مي‌كنند.
مطالعات قبلي نشان داده بود كه كوركومين و پيپرين تركيباتي با خاصيت ضد سرطاني بالقوه هستند اما اين تحقيق جديد كه در مجله تحقيق و درمان سرطان سينه به چاپ رسيده براي اولين بار به طور دقيق نحوه عملكرد اين دو تركيب، چاشني طبيعي را در پيشگيري از سرطان نشان داد.
بر اساس اين تحقيق، كوركومين و پيپرين سلولهاي بنيادي را مورد هدف قرار مي‌دهد. اين عملكرد بسيار مهم است؛ چون سلولهاي بنيادي سرطاني، تعداد اندكي از سلولهاي درون تومور هستند كه رشد تومور را دامن مي‌زنند. داروهاي فعلي شيمي درماني عليه اين ويروس‌ها ناتوان هستند و به همين خاطر سرطان دوباره عود مي‌كند و به رغم داروهاي سنگين شيمي درماني دوباره در بدن منتشر مي‌شود.


نوشته شده در   دوشنبه 14 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode