ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 10 دي 1388     |     کد : 6056

مصرف سير موجب کاهش چربي خون مي‌شود

بررسي‌ها نشان مي‌دهد: سير يکي از قديمي‌ترين گياهان مورد مصرف غذايي و دارويي بوده که استفاده از آن در کاهش ميزان کلسترول خون و خطرات ناشي از بروز بيماري هاي قلبي عروقي نقش اساسي دارد...

بررسي‌ها نشان مي‌دهد: سير يکي از قديمي‌ترين گياهان مورد مصرف غذايي و دارويي بوده که استفاده از آن در کاهش ميزان کلسترول خون و خطرات ناشي از بروز بيماري هاي قلبي عروقي نقش اساسي دارد.
نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد: مواد اصلي و موثر سير نسبت به هوا و به ويژه حرارت حساس بوده که هر چه بيشتر حرارت داده شود خواص آن کمتر شده و بهتر است به صورت خام و له شده مصرف شود.
پزشکان به افراد باسابقه ابتلا به بيماري ترومبوز توصيه مي‌کنند؛ براي جلوگيري از تجمع پلاکت‌ها از سير در وعده‌هاي غذايي خود استفاده کنند.
گفتني است، بوي سير قابل رفع نيست و ترکيبات گوگردي که مسئول بوي سير هستند در بازدم از ريه و با عرق از بدن خارج مي شوند لذا فقط برخي مواد خوشبو کننده مي‌توانند به طور موقت و جزيي بوي سير را کاهش دهند.


نوشته شده در   پنجشنبه 10 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode