ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 15 ارديبهشت 1403
شنبه 15 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 26 آذر 1388     |     کد : 5911

مصرف چاي و قهوه خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد

محققان در يك پژوهش جديد تاكيد كردند: مصرف قوه و چاي خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را كاهش مي‌دهد...

محققان در يك پژوهش جديد تاكيد كردند: مصرف قوه و چاي خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را كاهش مي‌دهد.
اين تحقيق نشان داد: نوشيدن بيش از سه فنجان چاي يا قهوه در روز خطر بروز ديابت نوع دوم را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.
اين يافته بر اساس تجزيه و تحليل‌هاي علمي روي مطالعات قبلي انجام گرفته كه در نشريه آرشيو طب داخلي منتشر شده بودند.
در اين پژوهش راشل هوكسلي دي فيل از انستيتو بهداشت بين‌الملل جورج در دانشگاه سيدني استراليا و دستياران وي 18 مطالعه و تحقيق را كه شامل 457 هزار و 922 شركت كننده بودند، بررسي كردند كه در آنها رابطه بين مصرف قهوه و خطر ابتلا به ديابت بين سالهاي 1966 تا 2009 ارزيابي شده بود.
محققان با تركيب و تجزيه و تحليل تمام اين اطلاعات دريافتند كه در ازاي مصرف هر فنجان اضافي قهوه در روز 7 درصد از احتمال بروز ديابت كاسته مي‌شود.
بر همين اساس افرادي كه در روز سه يا چهار فنجان قهوه مي‌نوشند در مقايسه با اشخاصي كه كمتر از دو فنجان قهوه مصرف مي‌كنند تقريبا 25 درصد كمتر دچار ديابت مي‌شوند. در مورد چاي هم كساني كه بيش از 3 تا 4 فنجان چاي مي‌نوشند يك پنجم كمتر از ديگران به ديابت مبتلا مي‌شوند.



نوشته شده در   پنجشنبه 26 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode