ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 15 ارديبهشت 1403
شنبه 15 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 21 آذر 1388     |     کد : 5841

اثر عصاره گشنيز در كاهش درد

محققان دانشگاه علوم پزشكي سمنان در تحقيقات خود دريافتند عصاره آبي گياه گشنيز، كاهش دردهاي حاد و مزمن را در پي دارد...

محققان دانشگاه علوم پزشكي سمنان در تحقيقات خود دريافتند عصاره آبي گياه گشنيز، كاهش دردهاي حاد و مزمن را در پي دارد.
به گزارش ايسنا، اين پژوهش با هدف بررسي اثر گشنيز بر دردهاي حاد و مزمن در موش ها، توسط عباسعلي طاهريان و جمعي از همكارانش در دانشگاه علوم پزشكي سمنان انجام شد.
نتايج حاصل از مطالعات قبلي دال بر اين بود كه عصاره گياه گشنيز در تخفيف درد در انسان و حيوان دخالت دارد.
در اين مطالعه، موش‌هاي نر سوري نژاد آلبينو در گروه هاي هفت‌ تايي مورد استفاده قرار گرفتند. در گروه‌هاي مورد بررسي، عصاره گشنيز با دوزهاي 100 و 200 ميلي ‌گرم به ازاي هر كيلوگرم وزن، به صورت داخل صفاقي، به همه موش‌ ها تزريق شد.
نتايج نشان داد كه عصاره گشنيز در هر دو دوز تزريقي به طور آشكاري زمان پاسخ ‌دهي حيوانات به محرك‌ هاي دردزا را كاهش مي ‌دهد، طوري كه دوز 100 ميلي ‌گرم به ازاي هر كيلوگرم به ميزان 82 درصد و دوز 200 ميلي ‌گرم به ازاي هر كيلوگرم به ميزان 91 درصد درد حاد و مزمن را كاهش داد.
يافته ‌هاي اين مطالعه نشان مي‌ دهد كه عصاره گياه گشنيز سبب كاهش درد حاد و مزمن (افزايش بي ‌دردي) مي‌ شود.
محققان اين طرح براي پي ‌بردن به مكانيسم ‌هاي ضددرد گشنيز، انجام مطالعات بيشتري را توصيه مي كنند. 


نوشته شده در   شنبه 21 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode