ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 15 ارديبهشت 1403
شنبه 15 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 آذر 1388     |     کد : 5783

كاهش اشتها با روغن زيتون

دكتر حميدرضا حقيقي، متخصص تغذيه مي گويد: برخي چربي‌هاي غذايي مي‌توانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند...

دكتر حميدرضا حقيقي، متخصص تغذيه مي گويد: برخي چربي‌هاي غذايي مي‌توانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند.
وي اظهار كرد: برخي چربي‌ها مي‌توانند بر مغز اثر بگذارند و مانع از صدور فرمان چاقي شوند. از جمله اين نوع چربي‌ها مي‌توان به اسيدهاي پالميتيك كه در كره و پنير موجود هستند، اشاره كرد.
وي افزود: به عبارت ديگر غذاهاي چرب، اسيدهاي چرب را به مغز مي‌رسانند و به طور غير مستقيم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولين و لپتين (هورمون مهار كننده اشتها) و دو هورمون مسئول كنترل وزن مي‌شوند و به اين ترتيب ديگر مغز براي توقف غذا خوردن فرماني صادر نمي‌كند و فرد دچار چاقي مي‌شود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: اسيدهاي پالمتيك سبب افزايش اشتها و اسيدهاي اولئيك كه در روغن زيتون وجود دارند، سبب كاهش اشتها مي‌شوند. 




نوشته شده در   يکشنبه 15 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode