ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 8 ارديبهشت 1403
شنبه 8 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 17 آبان 1388     |     کد : 5417

غذا هاي فرآوري‌شده باعث افسردگي مي‌شوند

به گفته محققان رژيمي که سرشار از غذاهاي چرب و مواد فراوري شده است، افسردگي را به دنبال خواهد داشت...

به گفته محققان رژيمي که سرشار از غذاهاي چرب و مواد فراوري شده است، افسردگي را به دنبال خواهد داشت.

محققان کالج لندن همچنين به اين نتيجه رسيدند که رژيم‌هاي حاوي ميوه و سبزيجات تازه و ماهي مي‌تواند از افسردگي جلوگيري کند.

محققان دو گروه از افراد را مورد مطالعه قرار دادند؛ گروه اول کساني که غذاي سالم مصرف مي‌کردند، سيگار نمي کشيدند و ورزش روزانه داشتند و گروه دوم کساني که گوشت‌هاي فراوري شده، غذاي سرخ شده، محصولات لبني پر چرب و دسرهاي شيرين مي خوردند.

در پايان مشخص شد، افرادي که غذاي سالم مصرف مي‌کردند 26 درصد احتمال بروز افسردگي در آنها کمتر از کساني است که رژيم آنها سرشار از غذاهاي فراوري شده بود؛ در اين افراد 58 درصد ابتلا به افسردگي بيشتر از ديگران است.

محقان براي اين ادعاي خود چند دليل آورده‌اند؛ اول اينکه مقدار زياد آنتي اکسيدان موجود در ميوه و سبزي اثر محافظتي دارد همانطور که، در تحقيقات گذشه هم به اثبات رسيده بود که آنتي‌اکسيدان‌ها احتمال ابتلا به افسردگي را کاهش مي‌دهند.

دليل دوم اينکه اسيدهاي چرب اشباع نشده موجود در ماهي به دليل تحريک مغز براي فعاليت بيشتر، از افسردگي پيشگيري مي‌کنند.

 


نوشته شده در   يکشنبه 17 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode