ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 16 شهريور 1388     |     کد : 4529

مصرف بي‌رويه خرما موجب افزايش قند خون مي‌شود

مصرف بي‌رويه خرما موجب افزايش قند خون مي‌شود ...

مصرف بي‌رويه خرما موجب افزايش قند خون مي‌شود

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف بي‌رويه و كنترل نشده خرما موجب افزايش قند خون مي‌شود، بنابراين توصيه مي‌شود افراد به ويژه مبتلايان به ديابت، ميزان مصرف خرما را كنترل كنند.

دكتر حميد خداپرست در گفت وگو با ايسنا، اظهار داشت: بسياري از افراد تصور مي‌كنند كه به دليل طبيعي بودن قند خرما، مصرف بي‌رويه آن مضرنيست، در حالي كه قند خرما در صورت مصرف بيش از حد در بدن ذخيره و تبديل به قند ساده شده و موجب افزايش قند خون مي‌شود.

وي افزود: قند خرما و ديگر ميوه‌ها از نوع فروكتوز است كه در صورت استفاده بيش از حد در بدن تجمع يافته و به قند گلوكز تبديل شده و مازاد آن نيز به صورت چربي ذخيره مي‌شود.

اين متخصص تغذيه تصريح كرد: به همه افراد به ويژه بيماران ديابتي توصيه مي‌شود خرما را به صورت كنترل شده و به مقدار محدود در طول روز مصرف كرده و از خوردن بيش از حد اين ميوه پرهيز شود.

 


نوشته شده در   دوشنبه 16 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode