ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 19 ارديبهشت 1405
شنبه 19 ارديبهشت 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1405     |     کد : 208970

امام جمعه تبریز:

خلیج فارس خانه ماست/ ایران درباره امنیت و رفت‌وآمدها تصمیم می‌گیرد

امام جمعه تبریز گفت: عده‌ای در داخل و خارج تلاش دارند چنین القا کنند که تنگه هرمز و خلیج فارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار نیستند،

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز گفت: عده‌ای در داخل و خارج تلاش دارند چنین القا کنند که تنگه هرمز و خلیج فارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار نیستند، در حالی که این منطقه یک آبراهه عادی نیست، بلکه خانه ماست و این ماییم که درباره رفت‌وآمدها در آن تصمیم می‌گیریم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مطهری‌اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران تاکنون با خویشتن‌داری امکان عبور کشتی‌های دیگران را از این آبراهه فراهم کرده، اما باید همگان بدانند که خلیج فارس متعلق به ایران است.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه با انتقاد از برخی کشورهای منطقه افزود: با وجود همه کمک‌هایی که به آنان شده، نه‌تنها در کنار اسلام و منافع منطقه قرار نگرفتند، بلکه در مواضع خود به سمت صهیونیست‌ها و آمریکا متمایل شدند.

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز خلیج فارس گفت: رهبر تأکید کردند که بنیان‌های امنیتی خلیج فارس به‌طور کامل دگرگون شده و سرنوشت کشورهای منطقه به یکدیگر پیوند خورده است.

امام جمعه تبریز ادامه داد: مفهوم این سخن روشن است؛ دوران بهره‌برداری رایگان کشورها از این نعمت به پایان رسیده و دیگر قابل قبول نیست که ایران تنها تأمین‌کننده امنیت باشد و دیگران صرفاً نظاره‌گر استفاده از این ظرفیت باشند.

ایران اجازه نخواهد داد پای آمریکا و اسرائیل به خلیج فارس باز شود

وی خاطرنشان کرد: اگر کشورهای منطقه بخواهند در خلیج فارس دست به ماجراجویی بزنند و مسیر ورود اسرائیل و آمریکا را به این منطقه باز کنند، جمهوری اسلامی ایران هرگز اجازه چنین اقدامی نخواهد داد. یا باید همراه با ایران در جهت اخراج آمریکا از منطقه حرکت کنند و در کنار جمهوری اسلامی از منافع آن بهره‌مند شوند، یا اینکه ایران اجازه نخواهد داد با آسودگی به اهداف خود برسند.

اجازه تفرقه‌افکنی به جریان‌های ساختارشکن داده نمی‌شود

وی همچنین با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای برهم زدن تمرکز جامعه گفت: اجازه نخواهیم داد اغتشاشگران، ورشکستگان سیاسی یا کسانی که شعارهای ساختارشکنانه سر می‌دهند، فضای جامعه را دچار تفرقه و التهاب کنند.

اگر کاهش جمعیت جدی گرفته نشود بازگشت به شرایط مطلوب ممکن نیست

مطهری‌اصل با اشاره به آغاز هفته جمعیت هشدار داد که روند جمعیتی کشور کاهشی شده است و اگر این مسئله امروز مورد توجه قرار نگیرد، در آینده بازگرداندن شرایط به وضعیت مطلوب امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی جمعیت را یکی از مؤلفه‌های مهم در حوزه جنگ و دفاع ملی دانست و از جوانان خواست موضوع کاهش نرخ جمعیت را جدی بگیرند و شعار «یک فرزند بیشتر» را مورد توجه قرار دهند.

تأکید بر صرفه‌جویی در انرژی؛ به‌ویژه بنزین

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی تأکید کرد و افزود: لازم است صرفه‌جویی، به‌ویژه در مصرف بنزین، تا حد امکان مورد توجه جدی قرار گیرد.

بخشی از گرانی‌ها مرتبط با جنگ است، بخشی نیازمند ساماندهی داخلی

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به مسئله افزایش قیمت‌ها گفت: بخشی از گرانی‌های موجود ناشی از شرایط جنگی است، اما بخشی دیگر ریشه در مدیریت داخلی دارد و لازم است برای آن تدبیر و ساماندهی صورت گیرد.

وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۳۰ میلیون نفر در سامانه «جان‌فدا»، خطاب به دولت و مسئولان اعلام کرد: این ظرفیت گسترده مردمی نباید نادیده گرفته شود و می‌توان از همین نیروها در محلات برای نظارت بر بازار و کنترل برخی مشکلات استفاده کرد.

بیکاری تک‌رقمی امیدبخش است اما کارخانه‌ها باید فعال شوند

وی همچنین با اشاره به تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری در کشور، این موضوع را امیدوارکننده توصیف کرد، اما در عین حال افزود: همزمان با کاهش نرخ بیکاری، باید برای فعال‌سازی کارخانه‌ها و تحقق جدی اقتصاد مقاومتی نیز اقدام شود.


نوشته شده در   جمعه 18 ارديبهشت 1405  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode