حجتالاسلام شکریان امیری از رسانهها به عنوان یکی از بهترین و مهمترین ابزار برای تبیین اندیشههای دینی و انقلابی در جامعه اسلامی یاد کرد و گفت: رسانه ملی و مراکز استانی مرجع اصلی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به اذهان عمومی و افکار جامعه هستند.
به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، حجتالاسلام ناصر شکریان امیری، معاون سازمان تبلیغات اسلامی، امروز، ۱۲ آذرماه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای آذربایجانشرقی، از رسانهها به عنوان یکی از بهترین و مهمترین ابزار برای تبیین اندیشههای دینی و انقلابی در جامعه اسلامی یاد کرد و گفت: رسانه ملی و مراکز استانی مرجع اصلی اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به اذهان عمومی و افکار جامعه هستند که نیاز فکری، روحی و دانش افزایی خانوادههای ایرانی را با تولید و پخش برنامههای اثربخش تأمین میکنند.
وی با تأکید بر لزوم تعامل و همکاری هر چه بیشتر صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی با مجموعه تبلیغات اسلامی استان افزود: رسانهها از جمله صدا و سیما بازوی توانمند دستگاههای اجرایی و نهادها و سازمانها در مناسبتهای مختلف و رویدادهای متعدد محسوب میشوند که امیدواریم همچنان با کار جهادی به بهترین نحو برای رشد و تعالی جامعه و هدایت افکار عمومی اقدام کنند.
شکریان با تبیین سیاستهای کلان سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو با در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ از برنامههای جدی تبلیغات اسلامی است و از رسانهها از جمله صدا و سیما انتظار داریم به شکل جدی یاریگر این حوزه باشند چرا که میتوانند با ایجاد پیوست رسانهای در طرحها و برنامه های تبلیغات اسلامی، اثرگذاری آنها را در جامعه تقویت کنند.
اکبر رضایی، مدیرکل صدا و سیمای آذربایجانشرقی هم در این دیدار، با اشاره به جایگاه رسانه در تبیین امور مذهبی و دینی گفت: آذربایجانشرقی از شخصیتهای مذهبی والایی در کشور برخوردار است و تولید و پخش برنامههایی با مضمون مذهبی و نگاه جدید رسانهای به این حوزه میتواند نقش برجستهای را در پایبندی جوانان به دین و اسلام ایفا نماید.
وی بر لزوم ایجاد پیوند و تعامل میان این دو سازمان مهم تبلیغات اسلامی و صدا و سیما تأکید کرد و افزود: کمک فکری کارشناسان تبلیغات اسلامی نقش مهمی در ورود معارف اسلامی به برنامههای صداوسیما خواهد داشت.
رضایی برنامههای رادیویی و تلویزیونی را یک ظرفیت عظیم در بحث اثرگذاری هنر در مخاطبان و پرداختن به امور دینی و مذهبی از طریق هنر دانست و گفت: همکاری تنگاتنگ هنرمندان و کارشناسان دینی میتواند به خلق آثار فاخر و اثرگذار کمک کند.