ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 28 بهمن 1398
دوشنبه 28 بهمن 1398
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 16 دي 1398     |     کد : 190655

ویژگی های رژیم غذایی استاندارد

اولین ویژگی یک رژیم استاندارد این است که فرد بتواند رژیم را ادامه بدهد و به آن وفادار بماند و منطبق با غذای سفره و فرهنگ غذایی فرد باشد.

اولین ویژگی یک رژیم استاندارد این است که فرد بتواند رژیم را ادامه بدهد و به آن وفادار بماند و منطبق با غذای سفره و فرهنگ غذایی فرد باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، دومین خصوصیت رژیم غذایی استاندارد این موضوع است که حتما همراه رژیم غذایی تحرک و فعالیت بدنی درنظر گرفته شود؛ چون به هر حال انرژی که فرد دریافت می کند باید سوزانده شود. رژیم هایی که ادعا می کنند، بدون نیاز به ورزش فرد می تواند موفق به کاهش وزن شود پایه و اساس علمی ندارد.

سومین موردی که در رژیم غذایی استاندارد وجود دارد این نکته است که باید از «تمام گروه های مواد غذایی» در رژیم گنجانده شود و هیچ ماده غذایی از سبد غذایی حذف نشود مگر این که فرد دچار بیماری های خاص باشد، مثلا اگر فرد دچار آلرژی های غذایی باشد با توجه به مشکلاتی که دارد محدودیت هایی برای او در نظر گرفته می شود؛ نکته ای که باید در رژیم غذایی استاندارد رعایت شود، اصل «تنوع غذایی» است؛ یعنی باید به عادت ها و هوس های فرد طی دوران رژیم گرفتن در رژیم غذایی توجه و در برنامه غذایی گنجانده شود.چهارمین مورد این موضوع است که رژیم غذایی که فرد می گیرد باید روندی «تدریجی» و «منطقی» داشته باشد.


 


نوشته شده در   دوشنبه 16 دي 1398  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode