ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 13 آذر 1389     |     کد : 12354

بلوتوث موبايلتان را خاموش كنيد

معاون اجتماعي پليس آگاهي با تأكيد بر ناآگاهي افراد در زمينه هك موبايل اعلام كرد: براي جلوگيري از هك ، بلوتوث تلفن همراه هميشه خاموش باشد.

 
جام جم آنلاين: معاون اجتماعي پليس آگاهي با تأكيد بر ناآگاهي افراد در زمينه هك موبايل اعلام كرد: براي جلوگيري از هك ، بلوتوث تلفن همراه هميشه خاموش باشد.
سرهنگ عبدالله قاسمي در گفت‌وگو با فارس گفت: هك موبايل به دليل ناآگاهي شهروندان به يك معضل تبديل شده و لازم است به توصيه‌ها و هشدار توجه كنند.

وي اظهار داشت: براساس ماده يك قانون جرايم رايانه‌اي ؛ هركس به طور غيرمجاز به داده‎ها يا سيستم‎هاي رايانه‎اي يا مخابراتي كه به وسيله تدابير امنيتي حفاظت شده است دسترسي يابد، به حبس از 91 روز تا يك سال يا جزاي نقدي از 5 تا 20 ميليون ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

سرهنگ قاسمي افزود: هك موبايل عمدتاً توسط بلوتوث انجام مي‌شود و هكرها از طريق هك كردن موبايل و با استفاده از روشن بودن بلوتوث گوشي مي‌توانند به تمامي اطلاعات شخصي افراد دست پيدا كنند.

اين مقام پليس آگاهي گفت: هك موبايل در مكان‌هاي عمومي صورت مي‌گيرد، در اين مكان‌ها افراد با روشن كردن گوشي‌هاي موبايل اقدام به تبادل اطلاعات از جمله فيلم و موسيقي و غيره مي‌كنند كه فرصت را براي سودجويان و هكرها فراهم مي‌كنند.

سرهنگ قاسمي ضمن تأكيد بر رعايت نكات ايمني و توصيه‌ها براي جلوگيري از هك موبايل، افزود: بلوتوث موبايل هميشه خاموش باشد. از هندزفري‌هاي مجهز به تكنولوژي بلوتوث استفاده نكنيد. تنظيمات بلوتوث گوشي را به نحوي تنظيم كنيد كه براي دريافت فايل‌هاي ارسالي حداقل چند بار از آنها موافقت بخواهد. هنگام اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه بر روي لينك‌ها و پيام‌هاي نامطمئن كليك نكنيد.

معاون اجتماعي پليس آگاهي از شهروندان خواست تا عكس‌هاي شخصي، اطلاعات و ... را در موبايل خود نگهداري نكنند و تأكيد كرد: متأسفانه بسياري از زنان عكس‌ها و فيلم‌هاي شخصي و خانوادگي را در موبايل خود داند كه موجب بروز بسياري از مشكلات تلخ مي‌شود.

وي اظهار داشت: پرونده‌هاي در اين زمينه در پليس آگاهي تشكيل شده كه طي آن بدون اطلاع يا اطلاع افراد گوشي موبايل به سرقت رفته يا هك شده است و منجر به فاجعه مي‌شود.

سرهنگ قاسمي گفت: پس از هك موبايل يا سرقت آن، سودجويان با استفاده از اطلاعات موجود در آن اقدام به اخاذي با انتشار آن در اينترنت مي‌كنند. اين اقدام موجب هتك حيثيت و باعث لطمه به خانواده‌ها مي‌شود.

معاون اجتماعي پليس آگاهي از شهروندان و بويژه خانم‌ها خواست تا به هيچ عنوان عكس‌ها و فيلم‌هاي شخصي و خانوادگي خود را در موبايل نگهداري نكنند، اين اطلاعات بايد در مكاني امن نگهداري شود.


نوشته شده در   شنبه 13 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode