ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 آذر 1389     |     کد : 12121

عادات بد غذايي، از كودكي شكل مي‌گيرد

عادات بد غذايي از كودكي شكل مي‌گيرد و ترك اين عادات مي‌تواند در سلامت انسان و شكل‌گيري الگوي غذايي صحيح و مناسب، مؤثر باشد.

عادات بد غذايي از كودكي شكل مي‌گيرد و ترك اين عادات مي‌تواند در سلامت انسان و شكل‌گيري الگوي غذايي صحيح و مناسب، مؤثر باشد.

به گزارش سلامت نیوز دكتر ابوالقاسم جزايري مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت و گو با خبرنگار وب‌دا ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مردم در كشورهاي مختلف، عادات غذايي متفاوتي دارند و معمولاً اين عادات از دوران كودكي شكل مي‌گيرد و بنابراين توجه به تغذيه دوران كودكي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
وي ادامه داد: والدين بايد توجه داشته باشند به كودكي كه غذاي كمكي‌اش شروع مي‌شود به هيچ عنوان در تهيه غذايش از نمك و شيريني استفاده نكنند زيرا ذائقه آنها به اين مواد غذايي عادت مي‌كند و اگر از ابتدا ذائقه آنها تنظيم نشود در سال‌هاي بعد به خوردن غذاهاي شور و شيريني‌ها عادت مي‌كند.
دكتر جزايري با اشاره به اين كه يكي از عادات بدغذايي در سفره ايراني‌ها استفاده زياد از نمك است، افزود: يكي از وظايف نمك، نگهداري آب در بدن است بنابراين توصيه مي‌شود در سفره نمك نباشد زيرا مصرف نمك زياد موجب جمع شدن آب در بدن و ايجاد ورم مي‌شود.
مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت تصريح كرد: مصرف نمك زياد، به ويژه براي افرادي كه مبتلا به افزايش فشارخون هستند، مفيد نبود و باعث بالا رفتن فشارخون و در نتيجه مساعد كردن زمينه براي بروز سكته‌هاي قلبي و مغزي مي‌شود.


نوشته شده در   سه شنبه 9 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode