ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 1 خرداد 1403
سه شنبه 1 خرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 مهر 1389     |     کد : 10568

زردچوبه ،كليد طلايي طول عمر

زردچوبه كه بعنوان طلاي ادويه‌هاي غذايي شناخته شده است...


 زردچوبه كه بعنوان طلاي ادويه‌هاي غذايي شناخته شده است، حاوي ماده‌اي موسوم به «كوركومين» است كه خاصيت آنتي اكسيداني فوق‌العاده بالايي دارد و همچنين حاوي بسياري از مواد شيميايي مفيد ديگر است.
به گزارش ايسنا، اين ادويه در غذاهاي هندي به وفور استفاده مي‌شود و در آشپزي آسيايي‌ها و هم چنين آمريكايي‌ها نيز جايگاه مهمي دارد.
دكتر مهتاب جعفري استاديار داروسازي در آمريكا در اين باره تاكيد كرد: نتايج آزمايشات ما نشان مي‌دهد كه اين ادويه خواص ضد التهابي و ضد سرطاني فوق العاده‌اي دارد و با پيشگيري از تشكيل تومورها و بهبود عملكرد اعضاي بدن و تحرك آنها، سبب افزايش طول عمر مي‌شود. اين ادويه روي ژن‌هاي مربوط به سرطان و نيز ژن هاي مربوط به افزايش سن تاثيرگذار است.
دكتر جعفري مي‌گويد: براي بررسي نقش احتمالي كوركومين در پيشگيري از سندرم حاد گرفتگي تنفسي، سرطان كبد و پوكي استخوان پس از يائسگي، انستيتو ملي سلامت در آمريكا بودجه اختصاصي را در نظر گرفته است.


نوشته شده در   پنجشنبه 29 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode