مشاور معاونت بهداشتي وزارت بهداشت با اشاره به اينکه افراد سالم بايد حداقل روزي يکبار تخممرغ بخورند ، در عين حال گفت: تخم مرغ سرخ شده سبب به خطر افتادن سلامت افراد ميشود.
به گزارش مهر، دکتر جزايري به مناسبت روز جهاني تخم مرغ گفت: بر مبناي تحقيقات وسيع در جهان مصرف تخم مرغ براي تامين سلامت افراد توصيه ميشود.
وي با بيان اينکه افراد سالم بايد حداقل روزي يکبار مصرف تخممرغ را در وعده غذايي خود لحاظ کنند، افزود: تخم مرغ داراي فوايد غذايي مانند ويتامين D، A و پروتئين با کيفيت بالا است.
جزايري با اشاره به اينکه تخممرغ سرخ شده سبب به خطر افتادن سلامت افراد ميشود ، گفت: تخم مرغ بهتر است به صورت پخته شده يا آب پز استفاده شود.
وي تاکيد کرد: بيماران قلبي و عروقي که ميزان کلسترول خونشان بالاست، از مصرف اين ماده غذايي خودداري کنند.
جزايري ضمن توصيه به افراد سالم براي دريافت حداقل 300 ميليگرم کلسترول در روز، افزود: براي استفاده از اين ماده پروتئيني مناسب ميتوان مقدار مصرف گوشت قرمز را کاهش داد و اين ماده غذايي را در وعدههاي غذايي گنجاند.
روز جهاني تخممرغ به منظور ترويج تخممرغ سالم بهداشتي در کشور با همکاري وزارتخانه هاي بهداشت، جهاد کشاورزي، آموزش و پرورش و سازمان دامپزشکي 17 مهرماه برگزار ميشود.