ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 21 ارديبهشت 1389     |     کد : 7541

مصرف سبزي‌ استرس را كم مي‌كند

پريسا ترابي رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف سبزي‌ها توليد سرتونين را در مغز افزايش مي‌دهد و موجب كاهش استرس مي‌شود...

 پريسا ترابي رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف سبزي‌ها توليد سرتونين را در مغز افزايش مي‌دهد و موجب كاهش استرس مي‌شود.
رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با فارس، افزود: آشفتگي، بي نظمي و عدم سازمان دهي در كارها و برنامه‌ها مي‌تواند، موجب بروز استرس شود.
وي گفت: از مواد غذايي كه استرس را بهبود مي‌بخشند ، مي‌توان به غذاهاي حاوي كربوهيدرات بالا ، غذاهاي پرفيبر و سبزي‌ها اشاره كرد.
رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: كربوهيدرات‌ها موجب آزاد شدن ماده سروتونين در مغز شده و موجب آرامش بدن مي‌شود. از مواد غذايي حاوي كربوهيدرات مي‌توان برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان، ذرت بو داده و كلوچه‌‌هاي كم‌ كالري را نام برد.
ترابي اضافه كرد: براي رهايي از استرس توصيه مي‌شود، معادل يك ليوان ماكاروني يا برنج يا يك عدد سيب زميني تنوري مصرف شود و به خاطر داشته باشيد كه مصرف زياد مواد غذايي نشاسته‌اي مي‌تواند، موجب اضافه وزن و چاقي شود.استرس موجب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست مي‌شود و مصرف موادغذايي فيبردار موجب تنظيم حركت دستگاه گوارش و روده‌ها مي‌شود.
رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: در غذاي روزانه بايد حداقل 25 گرم فيبر وجود داشته باشد. ميوه‌ها، سبزي‌ها و غلات سبوس‌دار منابع بسيار خوب فيبر هستند. در وعده صبحانه، بهتر است ميوه مصرف شود و از غلات كامل و نان‌هاي سبوسدار مانند سنگك استفاده شود.
ترابي گفت: توليد سروتونين در مغز به نوع تغذيه بسيار مربوط است و مصرف بيشتر سبزي‌ها توليد سروتونين را در مغز را افزايش مي‌دهد و به افراد كمك مي‌كند تا بر استرس غلبه كنند.


نوشته شده در   سه شنبه 21 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode