ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 11 اسفند 1388     |     کد : 6690

مصرف زياد مواد شيرين باعث كم‌‌طاقتي و بي‌حوصلگي مي‌شود

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف زياد مواد شيرين باعث خواب‌آلودگي، كم‌طاقتي و بي‌حوصلگي مي‌شود و ولع افراد را به مصرف مواد قندي بيشتر مي‌كند...

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف زياد مواد شيرين باعث خواب‌آلودگي، كم‌طاقتي و بي‌حوصلگي مي‌شود و ولع افراد را به مصرف مواد قندي بيشتر مي‌كند.
ضياءالدين مظهري در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: انواع شيريني، كيك، آب نبات، نوشابه يا آبميوه‌هاي شيرين شده، قهوه، كاكائو، سطح گلوگز خون را افزايش مي‌دهند.
وي گفت: افزايش سطح گلوكز خون موجب تحريك و ترشح بيشتر انسولين مي‌شود كه با سرازير شدن انسولين به جريان خون سرعت انتقال گلوكز به درون سلول‌ها بيشتر مي‌شود و باعث افت سطح قند خون و كاهش فشار خون مي‌شود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: افت سطح قند خون و كاهش فشارخون فرد را دچار خواب‌آلودگي، كم‌طاقتي و بي‌حوصلگي مي‌كند و ولع آن را به مصرف مواد قندي بيشتر مي‌كند كه اين موضوع نه تنها باعث كاهش يادگيري مي‌شود بلكه زمينه چاقي و افزايش وزن را در فرد ايجاد مي‌كند.
مظهري گفت: انجير، انگور، پرتقال، زغال‌ لخته، زردآلود، سيب، شاتوت، توت‌فرنگي و خرما در عملكرد مغز، اعصاب و سلامت كلي جسم تاثير‌گذار است.
وي افزود: سبزي‌ها در سلامت بدن، عملكرد مغز و اعصاب تأثير‌گذار است و توصيه مي‌شود 500 تا 700 گرم يا 5 تا 7 واحد در روز به صورت خام يا پخته مصرف شود ولي سبزي‌هايي مانند اسفناج، ريحان، نعناع، كاهو، گل كلم، پياز، چغندر، زنجبيل تازه، هويج، كرفس و شلغم اثر مؤثر و ويژه‌اي بر توان يادگيري دارد و باعث آرامش مي‌شود.


نوشته شده در   سه شنبه 11 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode