ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1392     |     کد : 64221

خرسهای خاکستری کلید حل بحران چاقی مفرط

دانشمندان به امید حل بحران جهانی چاقی مفرط روی خرسهای خاکستری تحقیق می کنند چرا که این خرسها روزانه 58 هزار کالری مصرف می کنند اما چاق نمی شوند.

دانشمندان به امید حل بحران جهانی چاقی مفرط روی خرسهای خاکستری تحقیق می کنند چرا که این خرسها روزانه 58 هزار کالری مصرف می کنند اما چاق نمی شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تحقیقات دانشمندان روی خرسهای خاکستری 450 کیلوگرمی آغاز شده است ، چرا که این موجودات ترسناک روزانه 58 هزار کالری مصرف می کنند اما نه چاق می شوند و نه به بیماریهای قلبی مبتلا می شوند.

خرسهای خاکستری پیش از خواب زمستانی خود حدود 45 کیلو آجیل، ماهی سالمون و انواع توتها را مصرف می کنند که این امر کلسترول آنها را افزایش داده و موجب می شود که فشار خونشان بالا برود. اما برخلاف انسانها، این خرسها از بیماری قلبی و گرفتگی شریانها رنج نمی برند و به دیابت هم مبتلا نمی شوند.

دکتر کوین کوربیت یک داروساز آمریکایی روی 12 خرس خاکستری که دردانشگاه ایالتی واشنگتن تحت اسارت قرار دارند تحقیق می کند تا به راز سبک زندگی خرسهای خاکستری دست یابد.

دکتر کوربیت با بررسی رسوب چربی، مونیتور قلب و تجزیه و تحلیل خون و نمونه برداری از این خرسها امیدوار است که راز کاهش وزن این خرسها را کشف کند.

تسهیلات موجود در دانشگاه ایالتی واشنگتن تنها نقطه ای در دنیا است که با اسارت خرسهای خاکستری بزرگسال فرصت منحصر به فردی برای مطالعه آنها فراهم آورده است.

وی اظهار داشت که آزمایشهایی که تاکنون انجام شده نشان می دهد که این خرسها حساسیت خود را نسبت به هرمون انسولین که چگونگی شکست چربی ها و قندها را کنترل می کند، تغییر می دهند. پیش از خواب زمستانی آنها نسبت به انسولین حساس تر هستند، اما زمانی که خواب زمستانی آغاز می شود آنها پاسخ دهی خود را به طور کامل به این هرمون متوقف می کنند.

دکتر کروبین درنظر دارد دو سال آینده را به بررسی عملکرد دقیق این مکانیسم اختصاص دهد.

در این تأسیسات از حسارهای الکتریکی زیر زمینی استفاده شده تا خرسها نتوانند زمین را حفر کنند. خرسها نیز هنگامی که قرار است مورد بررسیهای پزشکی قرار گیرند در قفسهای فولادی نگاه داشته می شوند تا بتوان از آنها نمونه برداری کرد. دکتر کوربیت با استفاده از عسل حواس خرسها را به خود منحرف می کند تا یک محقق دیگر قلب آنها را اسکن کند.

دکتر الکساندر کامب به عنوان یکی دیگر از اعضای این تحقیقات گفت: تحقیق روی خرسهای خاکستری غیب بود اما با توجه به بزرگی مسئله چاقی مفرط در جهان متفاوت فکر کردن منطقی به نظر می رسد.



نوشته شده در   چهارشنبه 27 آذر 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode