تحقیقات محققان فرانسوی نشان می دهد که یکی از کوچکترین قورباغه های دنیا هیج گوش میانی و یا پرده گوش ندارند اما می توانند صدای سایر قورباغه ها را بشنوند و این فرآیند از را طریق دهان خود انجام می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان با استفاده از اشعه های ایکس توانستند به کشف این نکته برسند که قورباغه ها گاردینر که در جزایر سیشل زندگی می کنند از فضا و بافت دهان خود برای انتقال صدا به گوشهای داخلی خود استفاده می کنند.
مجمعالجزایر سیشل جمهوری سیشل را به عنوان کشوری جزیرهای در اقیانوس هند تشکیل داده اند.
اکثر قورباغه ها گوش خارجی چون انسانها ندارند اما دارای یک گوش میانی و یا پرده گوش هستند که به طور مستقیم در سطح سر آنها قرار دارد. امواج صداهای ورودی موجب لرزش می شود که به گوش میانی ارسال شده و سپس به مغز می رسند.
رونود بواستل از دانشگاه پواتیه در فرانسه اظهار داشت: اگرچه ما می دانیم که این گونه قورباغه ها دارای صدای غوکی چون سایر قورباغه ها هستند اما آنها گوش میانی ندارد تا به صدای هم گوش کنند که این امر به نظر نوعی تناقض می رسد.
تصاویر اشعه ایکس به محققان کمک کرد به این نتیجه برسند که دهان قورباغه های گاردینر به عنوان یک تشدید کننده یا تقویت کننده (آمپلی فایر) برای فرکانسهای ساتع شده توسط این گونه عمل می کند و راهی از دهان به سمت گوش میانی باز می کند.
بوستل اظهار داشت: ترکیب فضای دهان و رسانش استخوانی به قورباغه های گاردینر این امکان را می دهد که صدا را بدون استفاده از پرده گوش میانی دریافت کنند.