ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 23 شهريور 1391     |     کد : 42689

تنقلاتی که دانش آموزان را کندذهن می کند

معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام این که پفک، چیپس، لواشک، یخمک و آب نبات باعث ضعف، لاغری و کندذهنی دانش آموزان می شود، گفت: بهتر است به جای این مواد خوراکی مضر از نان و پنیر، تخم مرغ، گردو، میوه های تازه یا خشک مثل خرما، کشمش، انجیر و توت استفاده شود.

سلامت نیوز :معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام این که پفک، چیپس، لواشک، یخمک و آب نبات باعث ضعف، لاغری و کندذهنی دانش آموزان می شود، گفت: بهتر است به جای این مواد خوراکی مضر از نان و پنیر، تخم مرغ، گردو، میوه های تازه یا خشک مثل خرما، کشمش، انجیر و توت استفاده شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ محمد چینیان می گوید: دانش آموزان برای سلامت جسم و روان لازم است در فعالیت های گروهی مدرسه شرکت کنند و برای سلامت جسمشان از خوردن شکلات و شیرینی زیاد پرهیز کنند.به گفته وی مصرف پفک، چیپس، لواشک، یخمک و آب نبات باعث ضعف، لاغری و کندذهنی دانش آموزان می شود از این رو بهتر است به جای این مواد خوراکی مضر از نان و پنیر، تخم مرغ، گردو، میوه های تازه یا خشک مثل خرما، کشمش، انجیر و توت استفاده شود. همچنین باید به سلامت دندان ها توجه داشت. ضمن آن که مسواک زدن و یا شستن دهان با آب پس از هر بار مصرف غذا یا خوراکی توصیه می شود.


نوشته شده در   پنجشنبه 23 شهريور 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode