مادرانی كه افكار و احساسات مثبت تری دارند غذاهای سالم تری به كودكان خود می دهند.
پژوهشگران نروژی اعلام كرده اند: مادران افسرده، منفی نگر، عصبی و نیز مادرانی كه اعتماد به نفس كافی ندارند بیش از سایر مادران به كودكان خود غذاهای ناسالم از قبیل شیرینی ها و غذاهای چرب می دهند.
محققان نروژی با بررسی روی حدود 28 هزار مادر و رژیم غذایی كودكان آنها دریافتند، مادران منفی نگر، عصبی و كم اعتماد به نفس به سرعت در مقابل كودكان خود تسلیم می شوند و كمتر كودكان خود را از خوردن غذاهای ناسالم منع می كنند.