سرپرست اداراه منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانشرقی گفت: هفت کانون بحرانی بیابانی با مساحتی بالغ بر 160 هزار هکتار در استان وجود دارد که عمدتاً در مناطق حاشیه دریاچه ارومیه قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیروس داودی بعدازظهر امروز به مناسبت روز جهانی مقابله با بیابانزایی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در استان اقدامات فراوانی برای مقابله با تاثیرات سوء بیابانزایی انجام گرفته که از جمله میتوان نهالکاری در سطح 140 هکتار، احداث بادشکن در حاشیه مزارع در سطح 338 هکتار، بذرپاشی، بذرکاری و عملیات اصلاح و احیا مراتع در مساحت 175 هکتار در حاشیه دریاچه ارومیه که مستعد بیابانی شدن بود، اشاره کرد.
وی، رویکرد اساسی اداره کل را استفاده حداکثری از مشارکتهای مردمی در عرصههای مستعد بیابانی شدن عنوان کرد.
سرپرست اداراه منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانشرقی افزود: بر این باوریم که کاهش اثرات سوء بیابانزایی تنها از طریق توسعه فضای سبز و درختکاری با مشارکت همگانی در منطقه محقق خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه برنامههای مقابله با بیابانزایی در کانون توجه دولتمردان بهخصوص مسئولان ارشد استانی قرار دارد، گفت: امیدواریم با اختصاص اعتبارات لازم به این بخش گامهای موثری برای مقابله با بیابانزایی برداشته شود.
سرپرست اداراه منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانشرقی همچنین از مردم استان خواست با توجه به محدودیتهای منطقه از جمله خشکسالی با توجه به اینکه بهترین راهکار اجرایی برای کاهش اثرات سوء بیابانزایی توسعه درختکاری و افزایش فضای سبز است، در حاشیه مزارع به کاشت نهال مبادرت کنند تا از این طریق گامهای موثری برای مقابله با اثرات زیانبار بیابانزایی در استان برداشته شود.