ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 10 بهمن 1390     |     کد : 31997

«بورس» و «نانو» مدرسه‌اي مي‌شوند

معاون دفتر آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي و كار دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: بزودي دو رشته تحصيلي «بورس» و «نانو» به عنوان زير مجموعه‌هاي شاخه تحصيلي فني و حرفه‌اي و كاردانش گنجانده مي‌شود.

جام جم آنلاين: معاون دفتر آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي و كار دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: بزودي دو رشته تحصيلي «بورس» و «نانو» به عنوان زير مجموعه‌هاي شاخه تحصيلي فني و حرفه‌اي و كاردانش گنجانده مي‌شود.
محمدمهدي كاظمي، با بيان اين كه اين اقدام در راستاي به‌روز كردن سطح كمي و كيفي برنامه‌هاي آموزشي اين دفتر است، افزود: به اين منظور تفاهم‌نامه‌اي با شركت كارگزاري بورس كشور به امضا رسيده و در حال تدوين رشته تحصيلي بورس در شاخه مهارتي كاردانش هستيم.

بنا بر اين درصدد هستيم، رشته‌هاي جديد مرتبط با رايانه را نيز در شاخه فني و حرفه‌اي ايجاد كنيم.

وي به كيفيت‌بخشي به عنوان يك برنامه راهبردي نيز اشاره كرد و توضيح داد جز اقدامات ادارات فني و حرفه‌اي و كاردانش در سطح استان‌ها، گروه‌هاي آموزشي را در قالب 21 دبيرخانه راهبردي كشوري فعال كرده‌ايم تا ضمن ارتقاي سطح كمي و كيفي، مانع از افت احتمالي برنامه‌هاي آموزشي شوند كه نتيجه اين اقدامات موجب شد امسال شاهد توسعه كمي 4 درصدي در پايه دوم هنرستان‌ها باشيم.

معاون دفتر آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي و كار دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: همچنين در راستاي اشتغالزايي دانش‌آموختگان اين رشته، چند سال است كه بخش فراسازماني مشغول فعاليت شده و تاكنون با كارخانه‌هاي ايران‌خودرو و سايپا تفاهم‌نامه‌هاي همكاري امضا كرده است.

كاظمي افزود: سال گذشته رشته جديدي به نام خدمات پس از فروش خودرو ايجاد و همچنين با پيگيري‌هاي به عمل آمده 14هنرستان در كشور با حمايت شركت سايپا تجهيز شد كه نتيجه آن اشتغال70 تا 80 درصدي دانش‌آموختگان رشته‌هاي فني و حرفه‌اي در سطح كشور است. (ايرنا)


نوشته شده در   دوشنبه 10 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode