در دیدگاه آیت الله جوادی آملی، تأثیر زن آگاهِ با فضلیت در محدودهٴخانواده یا محل کار خلاصه نمی شود، بلکه در تمام شئون جامعه جلوه میکند.
به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیش رو دیدگاه آیت الله جوادی آملی درباره رسالت زنان در جامعه اسلامی است؛
رسالت زنان گرانقدر جامعه برین آن است که هم علوم اسلامی را فراگیرند و هم در نشر آن کوشا باشند تا اصالت مادری را همتای اصول دیگر پاسداری کنند و عواطف پاک را که از بهترین ودایع الاهی نسبت به زن است، از هوس مداری سالم نگه دارند و نیازهای مربوط به خویش را با دست توانمند خود برطرف کنند، تا تماس با نامحرم و ارتباط با بیگانه لازم نیاید.
حضور زنان در انقلاب و دفاع مقدس، سند گویای شایستگی زن برای شرکت در مجامع مذهبی، سیاسی، اجتماعی است. شاید به همین مناسبت امام صادق (ع) فرموده اند: اَکثرُ الخیر فی النساء؛ یعنی بیشترین خیرها در زنان است.
پرهیز از تجمّل گرایی و اشتیاق به ساده زیستن، فضیلت اخلاقی زنانِ وارسته است که نه تنها آنها را از لَوث هجوم فرهنگِ مبتذل پاک نگه می دارد، بلکه مردان را هم از آلودگی می رهاند.
تأثیر زنِ آگاهِ با فضلیت در محدودهٴ خانواده یا محل کار خلاصه نمی شود، بلکه در تمام شئون جامعه جلوه می کند.
انتظار می رود، زنان هوشمند مسلمان در فراگیری علوم اسلامی قصور نکنند و از تهذیب روح غفلت نورزند و در تربیت فرزندان صالح ساعی باشند و در همسر داری ساده زیستن را رعایت کنند و در تمام صحنه های لازم سیاسی و اجتماعی که مایهٴ تقویت نظام اسلامی است، در کمال عفاف و حجاب حاضر باشند، تا به خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) اقتدا کرده و به اسوهٴ همه انسان های صالح یعنی حضرت فاطمه (علیها السلام) و زینب (علیها السلام) تأسّی کرده باشند.