ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 دي 1403
جمعه 7 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 1 ارديبهشت 1396     |     کد : 177145

غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

اگر دوست دارید فرزندتان نابغه، دارای هوش و حافظه ای قوی باشد، با ما همراه باشید.


اگر دوست دارید فرزندتان نابغه، دارای هوش و حافظه ای قوی باشد، با ما همراه باشید.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه‌اش هستید؟ این توصیه‌های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید.

دوستان مغز:
1. غلات کامل
مانند هر ارگان دیگری از بدن شما، مغز هم بدون انرژی نمی‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد.
2. ماهی های پرچرب
اسیدهای چرب ضروری در بدن سنتز نمی شود و باید آنها را از طریق مواد غذایی مثل ماهی‌های پرچرب تأمین کنید.
3. بلوبری
مطالعات نشان داده است که خوردن بلوبری می‌تواند جلوی ضعف حافظه کوتاه مدت را بگیرد.
4. گوجه فرنگی
خوردن گوجه‌فرنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های فراوان جلوی فعالیت رادیکال‌های آزاد و تأثیرشان بر سلول‌های مغزی را می‌گیرد و می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.
5. غنی‌سازی ویتامینی
استفاده از ویتامین‌های گروه ب از جمله ب6 و ب12 و اسید فولیک به کاهش سطح هموسیستئین خون کمک می‌کند.
6. انگور سیاه
دارای مقادیر بالای ویتامین ث است که مغز شما را چالاک می‌کند.
7. تخم کدو
خوردن تنها یک مشت تخم کدو در روز نیاز شما را به روی برطرف می‌کند که برای عملکرد مغز و تقویت حافظه ضروری است.
8. بروکلی
از منابع غنی ویتامین کا است که عملکرد مغز را تقویت کرده و باعث بهبود فرآیندهای شناختی می‌شود.
9. آجیل
در یک مطالعه علمی نشان داده شده است که خوردن مقادیر کافی ویتامین ای بر عملکردهای شناختی مغز تاثیر گذار است.

دشمنان مغز:
1. فست فود ها
مصرف فست فود مغز را کوچک کرده و باعث ابتلا به آلزایمر می‌شود.
2. غذاهای شور
اگر چه اغلب افراد فکر می‌کنند که نمک فقط برای قلب مضر است، اما تاثیرات منفی‌اش را روی مغز هم می‌گذارد.
3. غذاهای فراوری شده
در برخی از مطالعات ثبت شده است که وجود افزودنی‌های مختلف در مواد غذایی فراوری شده باعث تغییرات شناختی در کودکان می‌شود.
4. غذاهای سرخ کرده
ترکیباتی که از روغن در هنگام سرخ شدن مواد غذایی آزاد می‌شود تخریب مغز را تسریع می‌کند و با بروز آلزایمر و پارکینسوین رابطه مستقیم دارد.
5. غذاهایی که در تماس با کود شیمیایی بوده‌اند
باقی مانده کودهای شیمیایی در مواد غذایی با افزایش خطر بروز اختلال کمبود توجه و بیش‌فعالی در کودکان رابطه مستقیم دارد.
6. ترکیبات خواب آور
هر ماده شیمیایی که اثر خواب‌آوری داشته باشد فعالیت مغز را مختل می‌کند.
7. الکل به شدت حافظه را کاهش می‌دهد
8. شیرین‌کننده‌های مصنوعی اصلا برای حافظه خوب نیستند!
9. هله هوله نه فقط برای مغز بلکه برای همه ارگان‌های بدن مضرند.
منبع: میزان

 


نوشته شده در   جمعه 1 ارديبهشت 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode