ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 6 مهر 1389     |     کد : 9817

زمين‌هاي كشاورزي هم صاحب "قانون ارث " مي‌شوند

معاون امور توليدات گياهي وزير جهاد كشاورزي گفت: براي جلوگيري از خرد شدن زمينهاي كشاورزي، تصويب قانون ارث در مجلس پيگيري مي‌شود.

 معاون امور توليدات گياهي وزير جهاد كشاورزي گفت: براي جلوگيري از خرد شدن زمينهاي كشاورزي، تصويب قانون ارث در مجلس پيگيري مي‌شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مجيد خليلي خشنود در برنامه كليد كه به موضوع بررسي وضعيت محصولات باغي و زراعي مي پرداخت گفت: تأمين امنيت غذايي و عدم وابستگي به كشورهاي ديگر،‌كم كردن واردات و كسب استقلال غذايي از اهداف اين معاونت است.
خشنود گفت: در حال حاضر 95 درصد منابع غذايي در كشور توليد مي‌شود و در ارتباط با محصولات مزيت‌دار در تلاش هستيم علاوه بر توليد كافي صادرات هم داشته باشيم.
وي گفت: با توجه به ظرفيت‌هايي كه در كشور وجود دارد بايد برنامه‌ريزي براي صادرات به شكل جدي پيگيري شود.
معاون جهاد كشاورزي گفت: كشاورزي خرده‌پاه، زمين‌هاي خرد، قيمت تمام شده كالا از عمده مشكلات بخش كشاورزي است كه بايد براي رفع آنها تلاش كرد.
وي افزود: براي جلوگيري از خرد شدن اراضي قانوني در مجلس تصويب شده و اخيراً اجراي قانون ارث هم پيگيري مي‌شود و همچنين قوانين تشويقي براي جلوگيري از خرد شدن و نيز تجميع اراضي كشاورزي در نظر گرفته شده است.
خشنود گفت:‌ درصدد هستم با ارائه خدمات مناسب بيشترين عملكرد را بويژه در توليد محصولات ارگانيك داشته باشيم.
معاون جهاد كشاورزي گفت: تسهيلات بانكي كفاف كشاورزان را نمي‌كند زيرا طبق قانون كه قرار است 25 درصد تسهيلات بانك‌ها در قالب تسهيلات به كشاورزان داده شود معمولاً با عدم تمايل بانك‌ها روبه‌رو هستيم كه مسئولان آن بايد جوابگو باشند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به كند بودن سرعت تحقيقات در بخش كشاورزي اشاره كرد و گفت: به دليل عدم اختصاص اعتبار كافي آهنگ پيشرفت تحقيقات در گذشته كند بوده و بخش اجرايي همواره جلوتر از بخش تحقيقات پيش رفته است.
خشنود در مورد اينكه چرا محصولات خريداري شده تضميني معمولاً با قيمت بالاتري از طرف خود دولت به فروش مي‌رود، گفت: معمولاً مباشريني كه اقدام به خريد مي‌كنند خودشان بخش خصوصي هستند و هزينه‌هاي تبعي هم براي آنها از قبيل حمل‌ونقل، نگهداري و بهره بانكي در بر دارد و در اغلب موارد اين مباشرين ضرر مي‌كنند كه دولت ضرر آنها را پرداخت مي‌كند.
خشنود افزود: يارانه نهاده‌هاي شيميايي كافي نيست و براي جبران اين خلأ معمولاً كودهاي با قيمت آزاد در كنار كودهاي يارانه‌اي ارائه مي‌شود.
وي افزود: تنها 2 ميليون و 900 هزار تن كود يارانه‌اي در كشور توزيع مي‌شود.
معاون جهاد كشاورزي در بخش ديگري از سخنان خود عمليات به زراعي و اصلاح‌ روش‌هاي آبياري براي استفاده بهينه از آب را ضروري دانست و گفت: اگر به واسطه خشكسالي كشاورزان متضرر شدند در سال جاري با اعتبار 650 ميليارد تومان صندوق بيمه محصولات كشاورزي آماده پرداخت خسارت است.


نوشته شده در   سه شنبه 6 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode