ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 خرداد 1389     |     کد : 7906

خوشمزه شدن بستني کشف شد

گروهي از پژوهشگران آمريکايي کشف کردند که در اثر برخورد حباب هاي موجود در بستني چه اتفاقي رخ مي دهد و نشان دادند که با اين کشف مي توان طمع بستني ها را بهتر کرد...

گروهي از پژوهشگران آمريکايي کشف کردند که در اثر برخورد حباب هاي موجود در بستني چه اتفاقي رخ مي دهد و نشان دادند که با اين کشف مي توان طمع بستني ها را بهتر کرد.
به گزارش مهر، تاکنون اين نکته که در اثر برخورد ميان حباب هاي بستني چه اتفاق رخ مي دهد به عنوان يک مسئله غيرقابل حل باقي مانده بود.
در حقيقت نيروي حاصل از برخورد اين حبابها بسيار کمتر از آن چيزي است که امکان رصد و بررسي آن وجود داشته باشد.
اکنون گروهي از محققان موسسه تحقيقات بر روي مواد از دانشگاه ملبورن با استفاده از يک ميکروسکوپ نيروي اتمي موفق شدند راز برخورد حباب هاي صابون و بستني را کشف کنند.
ميکروسکوپ اتمي تهيه تصاويري با وضوح تصوير بالا از اجسام چند نانومتري را امکانپذير مي کند.
اين گروه از دانشمندان شامل مهندسان ، رياضيدانان و شيميدانان در اين تحقيقات با استفاده از ميکروسکوپ نيروي اتمي و دستگاه هاي ويژه دستکاري ماده در مقياس نانومتري موفق شدند نيروي ساخته شده از برخورد حباب هاي نانويي را ثبت و اندازه گيري کنند.
براساس گزارش International Business Times ، اين کشف براي درک و بررسي روشي که با آن حبابها به يکديگر برخورد مي کنند نقش مهمي ايفا کرده و به بهبود پايداري و کيفيت محصولاتي چون بستني کمک مي کند.


نوشته شده در   دوشنبه 17 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode