ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 خرداد 1389     |     کد : 7887

مصرف ميوه‌‌ موجب تعادل قند خون مي‌شود

سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند...

 سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: اصولاً ميوه‌ها و سبزي‌ها بدن را سم زدايي مي‌كنند.
وي گفت: گنجاندن 400 تا 700 گرم سبزي چه به صورت خام و پخته در غذاي روزانه حدود 200 تا 300 گرم ميوه از انواع ميوه سبز ، زرد و قرمز عواملي دارند كه موجب خنثي سازي راديكال‌هاي آزاد مي‌شود.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف خود ميوه‌ همواره از آبميوه‌ها بهتر است به دليل اينكه تفاله‌هاي خود ميوه نقش اساسي را در تنظيم برنامه‌هاي گوارشي بر عهده دارد.
مظهري گفت: طعم، رنگ، بو و مزه كه سبزي‌ها و ميوه‌ها دارند، در حفظ و تعادل و سيستم دفاعي بدن نقش اساسي دارد و قادر هستند از تجمع پلاكت‌ها جلوگيري كنند. مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند و افراد را در مقابل بيماري‌هاي غير عفوني و متابوليكي ايمن مي‌كند.


نوشته شده در   يکشنبه 16 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode