ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 17 آبان 1388     |     کد : 5418

مصرف ماهي سفيد خطر ابتلا به ديابت نوع دو را کاهش مي‌دهد

مطالعه جديد نشان مي دهد؛ مصرف مرتب ماهي سفيد و چرب ممکن است عاملي در برابر ديابت نوع دوم باشد اما مصرف ماهي صدف ممکن است اثرات معکوسي داشته باشد...

مطالعه جديد نشان مي دهد؛ مصرف مرتب ماهي سفيد و چرب ممکن است عاملي در برابر ديابت نوع دوم باشد اما مصرف ماهي صدف ممکن است اثرات معکوسي داشته باشد.

محققان در اين خصوص اعلام کردند: مصرف بيشتر از يک بار ماهي سفيد در هفته مي تواند حدود 25 درصد خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را کاهش دهد و اين در حاليست که در مقابل مصرف همان مقدار ماهي صدف، خرچنگ و ميگو حدود 36 درصد خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را افزايش مي دهد.

براساس گزارش رويترز، البته محققان اعلام کردند؛ ممکن است افزايش خطر ديابت براثر مصرف ماهي صدف به تنهايي نباشد و مخلفات سرو شده با اين غذا مانند سس مايونز يا روغن و کرد استفاده شده در آن عامل اصلي اين خطر باشند.

بر اين اساس محققان مصرف ماهي صدف به علاوه انواع ماهي‌هاي سفيد و ماهي هاي روغن دار را روي 9 هزار و 801 مرد و 12 هزار و 183 زن مورد مطالعه قرار دادند که افراد شرکت کننده در اين مطالعه 40 تا 79 سال سن داشتند و در طي يک دوره 10 ساله 725 نفر از مردان و زنان به ديابت نوع دوم مبتلا شدند که کمترين خطر با ماهي هاي روغن دار و سفيد مرتبط بود و بيشترين خطر شامل مصرف ماهي صدف مي شد.

 

 


نوشته شده در   يکشنبه 17 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode