ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 15 ارديبهشت 1403
شنبه 15 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 31 شهريور 1388     |     کد : 4818

مصرف گوشت خطر آسيب‌ديدگي فيزيکي را در دوران کهنسالي کاهش مي‌دهد

مطالعه جديد نشان مي دهد مصرف گوشت درميانسالي حداقل هر دو روز يکبار مي تواند در زمان پيري به انجام فعاليت هاي روزانه کمک کند...

 

مطالعه جديد نشان مي دهد مصرف گوشت درميانسالي حداقل هر دو روز يکبار مي تواند در زمان پيري به انجام فعاليت هاي روزانه کمک کند.

در حالي که اکثر افراد در هنگام پيري توانايي انجام کارهاي روزانه و شخصي خود را از دست مي دهند محققان دريافتند مصرف گوشت در ميانسالي مي تواند به بهبود انجام اين فعاليت ها در زمان پيري کمک کند.

محققان بدين منظور تحقيقي را در خصوص اثرگذاري مصرف غذا و فعاليت‌هاي افراد به انجام رساندند.

بر اين اساس آنها مصرف گوشت قرمز و ماهي و تخم مرغ و ساير عوامل موثر زندگي را بر روي هزار و42مرد و هزار 274 زن 47 تا 59 ساله که به طور مستقل زندگي مي کردند، بررسي كردند.

براساس گزارش رويترز، اين افراد هيچ گونه مشکل قلبي که اصولا با افزايش جذب اسيدهاي چرب موجود در گوشت در ارتباط است نداشتند.

محققان بعد از 19 سال فعاليت‌هاي اين افراد را در هنگام پيري مانند توانايي غذا خوردن به طور مستقل ، لباس پوشيدن و حمام کردن و حرکت کردن را بررسي کردند.

بر اساس اين مطالعه مصرف گوشت حداقل دو بار در هفته در ميانسالي در مقايسه با افرادي که کمتر از اين مصرف مي کردند به طور قابل ملاحظه اي خطر آسيب ديدگي فيزيکي بدن را کاهش مي دهد.

 


نوشته شده در   سه شنبه 31 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode