ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۵:۳۰ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۴۴:۰۱اذان صبح
۰۶:۱۲:۳۸طلوع خورشید
۱۲:۲۹:۴۱اذان ظهر
۱۸:۴۵:۴۸غروب خورشید
۱۹:۰۵:۱۲اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴     |     کد : ۲۰۶۰۴۹

اعلام مبلغ فطریه از سوی برخی مراجع تقلید

آیات وحید خراسانی، جوادی آملی و نوری همدانی میزان زکات فطره و کفاره روزه را اعلام کردند.

 آیات وحید خراسانی، جوادی آملی و نوری همدانی میزان زکات فطره و کفاره روزه را اعلام کردند.

ارسال/ اعلام زکات فطره از سوی مراجعبه گزارش ایکنا، آیات وحید خراسانی، جوادی آملی و نوری همدانی میزان زکات فطره و کفاره روزه را اعلام کردند.

دفتر حضرت آیت‌الله وحیدخراسانی در اطلاعیه‌ای میزان و مبلغ زکات فطره ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ را اعلام کرد که به این شرح است:

باسمه‌ تعالی

پیرو سؤالات مکرر مؤمنین از دفتر حضرت آیت‌الله العظمی وحیدخراسانی(مدظله العالی) مبنی بر میزان زکات فطره ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ به اطلاع می‌رساند، میزان زکات فطره برای هر نفر یک صاع که تقریبا سه کیلوگرم گندم یا برنج و مانند اینها از طعام‌های متعارف در محل است که مکلف می‌تواند پول یکی از اینها را طبق قیمتی که در محل خودش دارد محاسبه کرده و به فقیر بپردازد.

دفتر معظم‌له زکات فطره به حساب گندم را برای هر نفر به مبلغ ۸۵۰۰۰ تومان قبول می‌کند. مؤمنین در صورت داشتن سؤال می‌توانند با دفتر قم ۰۲۵۳۷۷۴۰۶۱۱ تماس بگیرند.
نظر آیت‌الله مکارم شیرازی  در مورد فطریه

ارسال/ اعلام زکات فطره از سوی مراجع

براساس نظر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم مبلغ هشتاد هزار تومان (٨٠٠.٠٠٠ ریال) و بر مبنای قوت غالب برنج مبلغ سیصد هزار تومان (۳٠٠.٠٠٠ ریال) است.

کفاره روزه غیر عمد مبلغ بیست هزار تومان (۲٠٠.٠٠٠ ریال) است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان (۱۲.٠٠٠.٠٠٠ ریال) است.

لازم به ذکر است که براساس مسئله ۱۶۹۲ رساله توضیح المسائل آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، زکات فطره بر تمام کسانی که قبل از غروب شب عید فطر بالغ و عاقل و غنی باشند واجب است، یعنی باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفر به اندازه یک صاع (نزدیک به سه کیلوگرم) از آنچه غذای نوع مردم آن محل است، اعم از گندم و جو یا خرما یا برنج یا ذرّت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را بدهد کافی است.

در ضمن بنابر فتوای معظّم‌له اگر کسی فقط در افطار شب عید فطر میهمان دیگری باشد فطریه او به عهده خودش است.
نظر آیت‌الله نوری همدانی  در مورد فطریه

دفتر حضرت آیت‌الله نوری همدانی در اطلاعیه‌ای میزان و مبلغ زکات فطره ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ اعلام کرد.

به اطلاع می‌رساند طبق نظر مرجع عالیقدر؛ حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی«مدظله العالی» میزان زکات فطره و کفاره روزه در سال‌ ۱۴۰۴ شمسی و ۱۴۴۶ قمری به شرح ذیل است:

زکات فطره هر فرد باید حدود سه کیلوگرم گندم یا برنج یا نظیر آن که در رساله عملیه ذکر شده است و یا قیمت آن را پرداخت کنند.

بر این اساس قیمت قوت غالب گندم ۸۰ هزار تومان و قیمت قوت غالب برنج ایرانی حدود ۴۵۰ هزار تومان و برنج غیر ایرانی ۲۰۰ هزار تومان است که عزیزان در پرداخت آن مخیرند، در ضمن اگر در منطقه محل سکونت اجناس ذکر شده قیمت دیگری دارد باید به قیمت منطقه خود محاسبه کنند.

کفاره غیر عمد برای هر روز ۲۰ هزار تومان و کفاره عمد برای هر روز یک میلیون و دویست هزار (۱/۲۰۰/۰۰۰) تومان است.
نظر آیت‌الله جوادی آملی در مورد فطریه

ارسال/ اعلام زکات فطره از سوی مراجع

براساس اعلام دفتر حضرت آیت‌الله جوادی آملی مبلغ فطریه برای هر نفر بر مبنای قوت غالب منطقه، سه کیلو گندم، برنج و مانند آنها و یا معادل قیمت اینها به قیمت روز پرداخت گردد.

کفاره غیر عمد: ۲۰,۰۰۰ تومان(بیست هزار تومان) به ازای هر روز

کفاره عمد: ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان (یک میلیون و دویست هزار تومان) به ازای هر روز تعیین شده است.


برچسب ها
نوشته شده در   پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...