ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 9 دي 1402     |     کد : 202597

با همکاری در برنامه آرتمیس ناسا؛

ژاپن فضانورد به ماه می فرستد

به گفته منابع آگاه آمریکا و ژاپن مشغول تنظیم نسخه نهایی توافقنامه ای هستند تا برای نخستین بار یک فضانورد ژاپنی با برنامه اکتشاف ماه آمریکا به این سیاره سفر کند.

به گفته منابع آگاه آمریکا و ژاپن مشغول تنظیم نسخه نهایی توافقنامه ای هستند تا برای نخستین بار یک فضانورد ژاپنی با برنامه اکتشاف ماه آمریکا به این سیاره سفر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، ناسا قصد دارد با اجرای برنامه آرتمیس تا ۲۰۲۵ میلادی دوباره فضانوردان آمریکایی را پس از نیم قرن به ماه بفرستد و احتمالا یک فضانورد ژاپنی نیز روی قمر زمین فرود بیاید.

دو کشور مشغول مذاکره هستند تا دومین فضانورد ژاپنی نیز روی ماه فرود بیاید و پیش بینی می شود برنامه ها در این زمینه تا ماه آینده نهایی شود.

کامالا هریس معاون رییس جمهوری آمریکا قبلا گفته بود آمریکا تصمیم دارد تا ۲۰۲۹ میلادی یک فضانورد بین المللی همراه همتایان آمریکایی اش به سطح ماه بفرستد. البته او به طور دقیق مشخص نکرده بود این فضانورد از چه کشوری انتخاب می شود.

در این میان چند روز قبل فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در دیداری تایید کرد هر دو کشور سعی دارند مذاکرات را تسریع کنند.

ژاپن در برنامه آرتمیس نه تنها در ساخت گیت وی( ایستگاه هایی در مدار ماه) مشارکت می کند بلکه مسوولیت حمل ونقل مواد را نیز برعهده دارد و از سوی دیگر مشغول توسعه یک ماه نورد است که فضانوردان بدون پوشیدن لباس فضانوردی می توانند آن را برانند.

سال گذشته ناسا به طور موفقیت آمیز فضاپیمای اوریون را بدون سرنشین به فضا فرستاد تا دور ماه بچرخد و به زمین بازگردد.

طبق برنامه ریزی ها قرار است فضانوردان آمریکایی و کانادایی در نوامبر ۲۰۲۴ طی یک ماموریت از کنار ماه بگذرند. این گام بعدی در ماموریت اکتشاف سیاره مذکور به حساب می آید و پس از آن قرار است فضانوردان به مدت یک هفته روی ماه فرود بیایند. این عملیات با فضاپیمای ساخت اسپیس ایکس و در اواخر ۲۰۲۵ میلادی انجام می شود. پس از آن و از۲۰۲۸ میلادی به بعد سالانه یک سفر به ماه انجام خواهد شد.

 


برچسب ها
نوشته شده در   شنبه 9 دي 1402  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode