ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۵:۳۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲     |     کد : ۲۰۰۹۹۰

کرونا به پایان رسیده است؟

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه پایان وضعیت اضطرار کووید ۱۹، به معنای پایان کرونا نیست،

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه پایان وضعیت اضطرار کووید ۱۹، به معنای پایان کرونا نیست، گفت: ممکن است در آینده، جهشی در کرونا اتفاق افتد که هم سرایت‌پذیری و هم کشندگی‌اش بالاتر رود.

دکتر بابک عشرتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اعلام سازمان جهان بهداشت مبنی بر پایان وضعیت اضطرار کووید ۱۹ در جهان، گفت: اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر پایان وضعیت اضطرار کووید ۱۹، به معنای پایان کرونا نیست، بلکه همچنان نیاز داریم آمادگی‌مان حفظ شود. بحث آمادگی هم این است که پژوهش درباره واکسن، تولید واکسن‌های جدید و تدوین دستورالعمل‌های جدید باید ادامه پیدا کند. 

وی افزود: به هر حال برای مردم عادی هم بحث‌های خود مراقبتی مانند رعایت بهداشت فردی، قرنطینه کردن خود در صورت داشتن علامت و... را توصیه‌ می‌کنیم. باید توجه کرد که در حال حاضر به طور کلی روند کرونا در جهان یا به صورت کاهشی بوده یا به صورت نسبتا ثابتی شده است.

عشرتی تاکید کرد: با این حال کرونا ویروسی است که می‌تواند جهش‌های متعدد داشته باشد و ممکن است در آینده، جهشی در کرونا اتفاق افتد که هم سرایت‌پذیری و هم کشندگی‌اش بالاتر رود. برهمین اساس نمی‌توانیم اعلام کنیم که کرونا پایان یافته و باید همچنان آمادگی‌مان را به ویژه از نظر سیستم‌های بهداشتی حفظ کنیم.


برچسب ها
نوشته شده در   پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...