ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۳۵ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : سه شنبه ۹ فروردين ۱۴۰۱     |     کد : ۱۹۸۳۷۲

مصرف منیزیم برای بهبود افسردگی

نتایج یک پژوهش که توسط محققان کشور انجام شده است، نشان می‌دهد که مصرف مکمل منیزیم می‌تواند وضعیت افسردگی و منیزیم سرم را در بیماران افسرده بهبود ببخشد.

نتایج یک پژوهش که توسط محققان کشور انجام شده است، نشان می‌دهد که مصرف مکمل منیزیم می‌تواند وضعیت افسردگی و منیزیم سرم را در بیماران افسرده بهبود ببخشد.

به گزارش ایسنا، افسردگی ۳۵۰ میلیون انسان را در سراسر دنیا تحت تاثیر قرار داده و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ به دلیل ناتوانی در زندگی سالم، عامل اصلی بیماری‌ها باشد.

پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهند که بین پاتوژنز افسردگی و سطح فاکتور نوروتروفیک مشتق شده از مغز(BDNF) ارتباط وجود دارد.

در این راستا محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با انجام پژوهشی،‌ تاثیر مکمل یاری منیزیم بر سطح BDNF سرم و بهبود افسردگی در بیماران مبتلا به افسردگی را مورد مطالعه قرار دادند.

این پژوهش که توسط دکتر منصور شهرکی و با همکاری منصور شکیبا، علیرضا داشی پور و مریم افشارفر انجام شده، به شیوه کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور صورت گرفت.

۴۶ مرد مبتلا به افسردگی، به دو گروه مکمل منیزیم و دارونما تقسیم شدند و به مدت هشت هفته، تحت مداخله روزانه با ۵۰۰ میلی گرم منیزیم یا دارونما قرار گرفتند. قبل و هشت هفته پس از مداخله از افراد تست افسردگی بک برای سنجش وضعیت افسردگی و آزمایش نمونه خون برای سنجش وضعیت منیزیم و BDNF سرم انجام شد.

نتایج نشان داد که در پایان مداخله، مصرف مکمل منیزیم نمره تست افسردگی بک و منیزیم سرم را بهبود بخشید، اما بر سطح BDNF سرم تأثیری نداشت. البته بنا بر اعلام محققان پروژه، به نظر می‌رسد تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.


نوشته شده در   سه شنبه ۹ فروردين ۱۴۰۱  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...