ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 شهريور 1399
يکشنبه 30 شهريور 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 26 خرداد 1399     |     کد : 192652

تاثیر عصاره قهوه سبز بر کبد چرب غیرالکلی

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد عصاره قهوه سبز ممکن است در کنترل برخی عوامل خطر کبد چرب غیرالکلی مفید باشد.

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد عصاره قهوه سبز ممکن است در کنترل برخی عوامل خطر کبد چرب غیرالکلی مفید باشد.

به گزارش ایسنا، پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تحقیقی اثر مصرف عصاره قهوه سبز بر شاخص های خونی و وزنی و فشارخون افراد مبتلا به کبد چرب غیر الکلی مورد مطالعه قرار دادند.

در این پژوهش، ۴۵ بیمار مبتلا به کبد چرب (مرد و زن) بطور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه مداخله روزانه دو عددکپسول ۲۰۰ میلی گرمی عصاره قهوه سبز به مدت هشت هفته و گروه دارونما روزانه دو عدد کپسول دارونما ( نشاسته) را به مقدار و مدت مشابه دریافت می‌کردند.

در ابتدای مطالعه، اطلاعات عمومی  و دریافت غذایی و اندازه‌گیری‌های وزن و قد و دورکمر  و فشار خون از همه به عمل آمد و نمونه خون ناشتا جهت اندازه‌گیری برخی شاخص‌های بیوشیمیایی جمع‌آوری شد. در پایان مطالعه نیز بعد از هشت هفته اندازه‌گیری‌ها تکرار شدند.

یافته‌های به دست آمده نشان داد، مکمل یاری عصاره قهوه سبز موجب کاهش قند خون ناشتا، مقاومت انسولینی، وزن، نمایه توده بدن، دورکمر و فشارخون سیستولیک در افراد مورد مطالعه شد.

بر اساس آنچه پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر کرده است، احتمال می‌رود مکمل‌یاری عصاره قهوه سبز در کنترل برخی عوامل خطر بیماری  کبد چرب غیر الکلی مفید باشد.

این پژوهش که در دومین شماره‌ی بیست‌ویکمین جلد مجله Progress in Nutrition منتشر شده است پایان‌نامه کارشناسی ارشد سمانه حسین‌آبادی، دانشجوی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده است. در نگارش این مقاله، مریم رف‌رف استاد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز و محمد اصغری جعفرآبادی، استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز نقش داشته‌اند.


نوشته شده در   دوشنبه 26 خرداد 1399  توسط   کاربر کلانتری   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode